• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Nieobecnosci...

Ja niestety mam coraz mniej czasu na pisanie na bb. Sandry nie można zostawić nawet na sekunde chodzi już po całym domu (raczkuje)wszędzie wstaje i sie puszcza jak coś robie i pilnuje jej brat to niestety później jego kolej na net:tak: w końcu to prawie młodzieź a wieczorem po kąpieli Sandry padam poprostu że tak nieładnie powiem na pysk więc wybaczcie :tak: Nadal jednak jestem najwierniejszą czytelniczką obecną duchem :-D i wiem cały czas co się u was dzieje :-D.

reklama
Wpadłam się usprawiedliwić- koleżanka z pracy się rozchorowała i od zeszłego czwartku do końca tego tygodnia pracuję od 7 do 18 :sick: a jak wracam do domu to same wiecie- wykąpię Martusię, położe ją spać, coś tam zrobię i trzeba do łóżeczka bo rano znów pobudka. A do tego w piątek jakaś zaraza mnie dopadła- okropne bóle brzucha, mdłości, wymioty, gorączka- odwieźli mnie z pracy do lekarza, poleżałam pod kroplówką, a potem pojechałam zdychać w domu, cały weekend zmarnowany bo czułam się okropnie. No i jak mnie wywieźli to na recepcji były jakieś przypadkowe osoby z biura, które nie wiedziały, co mają robić i wczoraj zastałam... no, nie będę się wyrażać :-D w każdym razie pracy miałam duuuuuuuuużo. Ale dziś już żadnych zaległości w pracy nie mam, więc pędzę nadrabiać zaległości na bb :-)

Witam Wszystkie Mamusie!! I spieszę się usprawiedliwić - nie zaglądałam już wieki, bo miała tyle zajęć, że szok. Wcześniej udawało mi sie w pracy coś zajrzeć, a do dzisiaj miałam tyle pracy, że nie wiedziałam, w co ręce włożyć. Ciągle kogoś musiałam zastępować... Potem byliśmy tydzień na nartach, więc znowu mi się porobiło zaległości w pracy...
A w domu właściwie nie mam możliwości siąść do internetu, bo Olka zaczyna łazić juz na poważnie, więc nie ma szansy jej spuścić z oka. W rachubę mogłyby wchodzic jedynie weekendy, ale wtedy najczęściej wyjeżdżamy... Ale postaram sie zaglądać częściej i ponadrabiać zaległości. Bo ja nawet czytać nie miałam czasu... buuuuu... Oj, niedobra ja, niedobra... Ale będę próbowała choćby na chwilke wpaść codziennie...

A tu Wam wrzucam zdjęcie Olki z lutego - a propos - co się stało z wątkiem ze zdjęciami???

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry