• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Nieobecnosci...

Cioteczki z wielką przykrością mówie wam do zobaczenia . Już dziś się wyprowadzamy . i nie piszcie za dużo :-) co bym mogła choć troszke zaległości nadrobić :-) Buziaczki dla maluszków i dla was , papa

reklama
no wiec powracamy:)
proszę o usprawiedliwienie :)
Nie było nas pewnien czas:)..bo mój maż przyjechał;-);-);-):-D:-D:-D:-p:-p:-p:laugh2::laugh2::laugh2:................. no i kazda wolną chwilkę spędzaliśmy razem...........no, a wiecie po 3 tyg...mielismy sobie tyyle do opowiedzenia, szczególnie, ze kontaktu jako takiego nie mieliśmny, bo mąż podczas ładowania komórki----------- spięcie--------i ją spaliło!:nerd:

teraz juz przygotowania do wyjazdu.......................no i oby już nie było żadnych poślizgów w połowie marca wyjeżdzamy do Manchesteru:)

:tak: Stokrotki wszystkiego dobrego...I wracaj szybko oczywiscie z klejnymi fotkami domku i ich domownikow!!!!!:-) :-) :-)

Rusalko milo ze jestes...I uzywaj z mezem bo w koncu taaka przerwa:-D;-)

jestem jestem- jak mogłoby być inaczej...tylko czasu nie ma:(..wolnego jak dawniej:(:(:(
ach..posiedziałabym dłuzej..ale lecę odebrać małą..buziaczki!!!

reklama
Dziewczyny, miałam problem z komputerem przez kilka dni (chyba jakiś wirus nas dopadł) i dlatego mnie nie było na bb... A w dodatku jak teraz przeglądam wątki, to widzę, że powstawiało moje odpowiedzi w jakichś dziwnych miejscach... w ogóle nie na temat... nie bierzcie więc pod uwagę tego, co ewentualnie pojawiło się pod moim loginem w ciągu ostatnich 3 dni...:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry