• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Nieobecnosci...

reklama
Baska powodzenia!!!!Jak juz nie bedziesz mogla nic napisac to chociaz powiedz cos do nas:-) Mamy picase rozgryziona wiec "kein problem":-D

Fredka my robimy na 18 osob-robimy tu w niemczech...Zjedzie sie tylko najblizsza rodzina moja i Adama...Chrzest mamy na 11:00 wiec po mszy jedziemy zaraz do restauracji i zostaniemy tam az do wieczora...czyli obiad potem jakies desery i kawa no i kolacyjka...Nie zamawiamy nicspecjalnego-poprostu kazdy wybierze sam z karty na co ma chec...a co do ubrania to nie bede jakos tam wymyslac-kupie ladne biale rajstopki,do tego jakas sukienka i jakas ladna kurteczka lub sweterek...Ale to wszystkow zaleznosci od tej cholernej pogody...Nie chce poprostu kupowac typowo na chrzciny bo wiadomo to zakup tylko na jeden raz...

Dziewczyny dzięki :) jak widzicie tak zupełnie to ja nie mogę zrezygnować z bb ;) ale pewnie będzie tak że będę pracować "skokami" - jak będę coś ważnego robić to nic a potem nadrabiać...na razie jestem przeziębiona, boli mnie głowa i sobie tłumaczę że nie mam przez to siły skupić się na ciężkich naukowych sprawach :D

my już jedną nogą w nowym domu . no i niesty od czwartku nie będe miałą neta , nie wiem na jak długo więc już się żegnam z wami kochaniusie cioteczki . mam nadzieje że brak łączności z bb nie potrwa długo :-) całuski

Stokrotki postaraj się szybko o internet, bo długa nieobecność na bb może Ci zaszkodzić;-) :-D :-D :-D Przecież my już wszystkie uzależnione jesteśmy:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry