reklama

Nieobecnosci...

reklama
a mi jest strasznie przykro bo mam ostatnio mało czasu aby zaglądać na BB, przychodze taka stęskniona z pracy że zanim się małym nacieszę i położe go spać a następnie obrobię się w domu to juz jestem tak padnięta że nie mam siły siedzieć przy kompie ( bolą mnie oczy).
Dzisiaj olałam robotę i staram się choć trochę nadrobic zaległości na BB

fusik to tak jak ja

Wieczorami też padam, wiec odpada siedzenie na BB, a jak wracam po 15, to zawsze z mała wychodzę na spacerek 2 godzinny, a potem szalejemy.

Staram się też spotkac ze znajomymi, do tego zakupy, sprzątańsko i ogólnie na neta jest o wiele mniej czasu niż kiedyś.

Skad ja znam ten brak czasu......... Jedyne chwilki na pukanie do BB, to wtedy, kiedy Mateusz spi. Szkoda tylko, ze go ostatnio stukot klawiaturki budzi :baffled: ...
Cos nam ta praca bruzdzi w zyciu, co?... :-D

no własnie..i ja ..z żalem stwierdzam,ze na nic nie mam czasu..a jak mam - padam zmęczona..:(.............................Tęsknię za BB..kiedys tu przesiadywałam obowiązkowo godzinka dwie dziennie!:)..ech-stare dobra czasy:)..
dalczego cała wypowiedz się nie wyswietla?????????????>..

Trzymajcie się dziewczyny dzielnie. Damy radę. Z resztą jak przyjdzie wiosna, lato, dni będą dłuższe, słonko przyświeci, to od razu będzie więcej sił na wszystko!:tak::tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry