• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nieobecnosci...

reklama
Ja podczytuje ale jakos nie mam jak usiasc bo zbliza sie wielkie wakacyjne ruszenie (jak zwykle prawie 3 miesiace poza domem) wiec troche organizacyjne sprawy zabieraja mi sporo czasu. Zabralam sie tez wkoncu za porzadki w dziecinnych szafach i od tygodnia wyprzedaje, rozdaje itp. A jeszcze na dodatek Julek sie przeziebil i wyglada to na oskrzela (tak nam dzis lekarz oznajmil) a Zoska widze podaza pomalu za nim z katarem. Noce nieciekawe a dni krotkie i meczoce .....tak to na chwile obecna wyglada :-(

dziewczyny u nas remont rozkręca sie na całego - bedziemy pomieszkiwać u rodziców wiec moze mnei nei być :) już mamy nowa kanape i fotel i teraz pakujemy kuchnie żeby tam wytapetować (wybrałam gładką zmywalną tapete do kuchni i przedpokoju zamiast farby - bo faba w pokojach po roku już troche nie wyglada :( ) niby tylko kuchnia i przedpokój ale mozecie sobie wyobrzić ile roboty ze spakowaniem kuchni jest zeby szafki wystawić - brrr
a potem jeszcze czeka mnie kupno nowego dywanu i firanek (wreszcie!) żeby to wszystko do siebie pasowało:)

bAŚKA NIE MA TO JAK REMONT MIESZKANIA Z DUŻYM BRZUSZKIEM :-D:-D:-D:-D
Trzymam kciuki za szybki koniec :tak:

ja na weekend wybywam do babci do Rawicza, wprawdzie kuzyn ma tam kompa ale nie wiem jak z czasem będzie bo głupio u kogoś w gościach na kompie siedzieć.:tak::-)

Irma, e tam głupio ;-) Powiesz, że masz baaardzo ważną sprawę do załatwienia ;-)
Baśka, to u Was bardzo pracowicie. Ale potem będzie pięknie:tak:

Baśka nie ma to jak remont z brzuszkiem, wiem coś o tym, u mnie dalsze malowanie, a tu finisz tuż tuż. W sobotę kończymy malowanie ścian nad schodami...takie wielgaśne, że na raz nie dało rady. A potem jeszcze do przemalowania salon, ale nie wiem czy zdążymy przed porodem:no: Ale generalnie to my tylko odświeżamy mieszkanie, urządzanie właściwe przesunięte na za 2-3 lata- za dużo szkód przy Oti, dlatego poczekam aż wspólnie z braciszkiem wykończą stare graty do reszty:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry