reklama

Nieobecnosci...

reklama
no ja też spadam sie pakować bo na 3 dni (tylko :( ) nad morze :)
nie moge sie doczekac dnia jutrzejszego po pracy...z tym że może zajrze bo podobno ma byc necior bezprzewodowy - wiec bede sie słodko lenic z latopikiem na kolanach...spacerki oczywiscie tez - no ale nie moge pzesadzic bo mi juz ciezko
wszystkim zycze milego długiego weekendu :)

Ja dziekuje i zycze Wam wszystkim rowniez blogiego odpoczynku i pieknej pogody :-) My teraz nigdzie nie jedziemy bo dopiero co w poniedzialek nad ranem wrocilismy z Polki z wesela a za tydzien idziemy na komunie...Wiec terza spokojnie w Berlinie...Moze nie tak do konca spokojnie bo jutro przyjezdzta Adama kumpel i wypad do knajpy robia a w sobote zmiana rol i ja wypadam z Marta ;-)

Dziewczyny życzę udanego wypoczynku. My mieliśmy jechać na Mazury, jednak niestety ze względu na moją i Adama chorobę nie pojedziemy. Bardzo chcieliśmy jechać z Olą pod namiot.Niestety będziemy musieli odłożyć to do innego razu:-(:-).

miłego wypoczynku ciotki :tak::-)
ja niestety siedziec bede w chacie, Grzesiek zjedzie dopiero w sobotę wieczorem, ale za to niedziela będzie dla nas..... :-D:-D:-D:-D

Udanego wypoczynku :-)

ja siedze w Łodzi .. no może pojedziemy w niedziele na wycieczkę pociągiem :-) z jakieś 25 min do koluszek dla samego przejazdu pociągiem :-)

Kochane moje, a ja znów wpadam na moment. Nie wiem, co się dzieje, ale nie mam na nic czasu... Zresztą, już się nawet nie tłumaczę :baffled: Ściskam Was wszystkie, Dzieciaczki całuję. I lecę na zastrzeżony wrzucić trzy fotki z weekendu.

...Głowa mnie dziś tak boli, że nie dam rady więcej..... :no:

PS. Tęskni mi się jakoś za Wami!!!

reklama
Nie wiem, co się dzieje, ale nie mam na nic czasu... Zresztą, już się nawet nie tłumaczę :baffled:

Ja tak jak heatherek, ale przyznam się że często zaglądam............:tak:.
tylko czasu nie ma na pisanie ....ale kupujemy router do domu to laptop też będzie miał neta i już nie będzie tak że trzy mordy do jednego kompa :-D i dopchać się nie można .....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry