reklama

Nieobecnosci...

reklama
Irmaa trzymajcie się dzielnie i zdrówka dzieciaczkom życzę!!!! (mój Karol przeziębiony i już jestem przerażona na samą mysl jak to będzie z dwójką...)

Cicha
- no właśnie wczoraj ustaliłysmy z położną że na badanie przychodzę w sobotę - jakoś jeszcze nie byłam psychicznie gotowa chyba i chcę Karola przed porodem podkurować...
a swoją drogą to zastanawia mnie jeszcze jedna rzecz - w sumie dotyczy to mam będących w ciąży - może któraś z was jednak coś zorientowana i słyszała o tym - jesli jeszcze 01.01.2010 bede na macierzyńskim (a bedzie tak jesli urodze nie szybciej niz w sobote) to chyba załapie sie na dodatkowe 2 tyg macierzyńskiego bo w 2010 zmienia się z 20 tyg na 22??? ale nie wiem czy to tak zadziała choć teoretycznie powinno...Kasia - moze ty masz jakieś możliwości żeby to sprawdzić bo linka to my z dziewczynami znalazłyśmy na sierpniu 2009 ale z tych zusowskich wywodów jak dla mnie nic nie wynika tak na 100% - jst to niejasne...

Irma to faktycznie paskudnie jak dwójka dzieci choruje :zawstydzona/y: zdróweczka życze

Cicha wybacz ale ja także nie wiem w której części globu w danej chwili przebywasz :-D u ciebie się to tak bardzo szybko zmienia :-D i też szczerze zazdroszcze :tak:Stany jak narazie dla mnie nie osiągalne ....:baffled: chociaż kto wie..... mamy tam bliskiego kolegę który ciągle zaprasza :-D

Baśka tyle sie nie odzywałaś że myślałam że to już ..... :-D

A ja dzisiaj dostałam smsa od Mamoota, że już zaczyna myśleć o końcu wakacji, bo w poniedziałek kończy urlop. "Chłopcy łobuzują na normalnym poziomie i rozwijają się niesamowicie". No i oczywiście Was pozdrawia, co też niniejszym przekazuję :-)

Dziękujemy za pozdrowienia:tak:
Baśka pytałam. Przy ostatniej zmienie, jak przedłużali macierzyński, to wystarczyło 1 dzień być na macierzyńskim jak weszła nowa ustawa i już załapywało się na nowe przepisy. Jak będzie teraz to u mnie jeszcze nie wiedzą (przepisy nie weszły jeszcze w życie?). A poza tym pani stwierdzła , żebyś sie nie martwiła tym co będzie w styczniu, tylko pakowała torbę do szpitala;-):-D

Kasia - dzieki ;) torba spakowana - spoko ;)
no a poza tym chyba czop mi zaczął odchodzic - powolutku na razie i brzuszek często twardnieje ale to i tak nie wiadomo czy to potrwa jeszcze dzień czy 3 czy więcej...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry