reklama

Nieobecnosci...

Baśka, trzymaj się cieplutko. Będzie dobrze! Czekamy na wieści od Ciebie i Juniora. A Ty odpocznij sobie dzisiaj porządnie i spokojnie tuptaj jutro na wizytę. Ściskam optymistycznie!

Ja bym strasznie chciała dotrwać do następnego weekendu. Chociaż noce kiepskie a i w ciągu dnia coraz bardziej brzuchal ciągnie w dół i często się napina. Ale: czekam na Baśkę ;-) Kolejność jest kolejność :-D

Fredka, nie wyobrażam sobie takiego nalotu, szczególnie przy Twoim stanie! To jakiś horror! Jak przyjadą w drodze powrotnej, to im wręcz kartkę z adresami najbliższych hoteli, a w czasie kiedy łaskawie pozwolisz im wykonać parę telefonów - połóż się z nogami do góry i powiedz, że chętnie byś zjadła coś dobrego, i że przecież HAHA ciężarnej się nie odmawia..... :baffled::baffled::baffled:

reklama
dizewczyny jade do szpitala bo mam co i rusz mokro i musze sprawdzic czy to nie wody....abym tylko nie wyladowała na patologii- chyba sie załamie!!! trzymajcie kciuki

Baska ja tez trzymam mocno...no i za lekki porod tez! I mam cicha nadzieje, ze nie przegapie wiesci i nie urodzisz akurat jak bede tydzien bez netu:-):-)

A swoja droga o tez mi sie jakos tak ckliwie zrobilo...;-):-)

Fredka ja bym im pościeliła na podłodze a sama spała z mężem w łóżku, no sorry ale chyba widać po tobie że jesteś w ciąży :sorry2:

u nas już lepiej, Iza dziś już nie skarżyła się na brzuszek, byliśmy w zoo, jak znajdę chwilę to wstawię fotki. Wojtek też OK w szpitalu pobrali mu mocz i wypuścili na przepustkę do odmu, na szczęście wynik wyszedł jałowy i Wojtuś w końcu został zaszczepiony, jeszcze tylko w środę nas czeka USG :tak:

Fredzia - dokladnie tak bym zrobila jak pisze Irma!

Irmo-ciesze sie, ze dzieciaczki zdrowe!

Baska- i jaaaak -czekam na wiesci!caly czas obstwaialam 16-tego!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry