• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Nieobecnosci...

reklama
Kasia ja nie odpowiadalam bo u nas bardzo chaotycznie. Miala do mnie wpasc mama w piatek ale chyba nic z tego nie wyjdzie, no i wstepnie mielismy zarezerwowana godzinke (na Zolibozu wiec w centrum prawie). Dokladnie co z tego wyjdzie a co nie to mi sie chyba dzis/jutro rano wyjasni. Czy Twoj telefon (ten podany w naszych adresach) jest poprawny/aktualny? To dalabym ci jutro znac telefonicznie przed poludniem.

Sylka daj znac czy bedziesz tez jutro w Wawie? Ogolnie czesto tam bywasz i dlugo zostajesz?

ja niestety odpadam nie przyjade bo Wojtek ma goraczke wiec nic z tego teraz podałam przeciwgoraczkowe itp i spi ale jest rozpalony wiec siedzimy w domu.

A w Wawie bywam czesto pod Wawą mam siostre a w centrum stolicy pracuje szanowny małz, ale to poza wakacjami raczej weekendowe historie lub przedłuzone weekendy.
No ale Cicha jakbys była w Warszawie obieżyswiecie nasz kochany to przyjade nawet specjalnie;)

reklama
Wojtuś, zdrowiej szybko! Szkoda w ładną pogodę leżeć w łóżku!

Cicha, numer jest aktualny, czekam na telefon jutro :-) my od około 16.30 będziemy wolne i możemy śmigać. Proponuję albo Łazienki, albo plac zabaw przy placu Wilsona.
Fredka, dołączysz?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry