Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dzieeeeki Kobietki Wlasnie wpadlam na chwile, ale nie sposob nadrobic tego, co tu powypisywalyscie Zreszta, juz niestety musze zmykac... Wiec buziaki i milego lata zycze (jakos tak letnio za oknem)
A my jutro śmigamy na Kaszuby i nasze morze, dziewczyny życzę udanych majówek i do usłyszenia za jakieś 2 tygodnie- cholerka jak ja bez tego BB wytrzymam.
A tak w ogóle to padam na ryj- jejku ten moment kiedy dziecko zaczyna chodzić, a jeszcze nie do końca łapie równowagę jest wykanczający. No ale są też milsze tego uroki- miło popatrzec jak taki malutki ludzik pomyka na dwóch nózkach po domu i ma z tego ucieche
Ell udanego wypoczynku. Kaszuby mh... tam chyba jest bardzo ladnie? Kawalek Polski, ktorego jeszcze nie widzialam i mam nadzieje, ze kiedys uda mi sie go zobaczyc :-) W kazdym badz razie wdychajcie swieze powietrze, odpoczywajcie, bawcie sie dobrze i wracajcie cali i zdrowi:-)
No a Otylka jak wroci to juz biegac bedzie:-)
Dziewczyny miłego wypoczynku i wracajcie do nas z ogromną masą nowych historii i zdjęc :-) Heatherku dużo zdrówka i zaglądaj chociaż od czasu do czasu zebyśmy wiedziały co u Ciebie nowego:-)
heatherek duzo zdrowka:-):-):-):-):-)
mi tez sie ostatnio doba skurczyla, dlatego mnie nie bylo...Mati dawal w kosc i jeszcez mi sie na porzadki geeralne w domu zebralo...a fuj!!!
Dziewczyny udanych wyjazdow, my jedziemy w poniedzialek na Podlasie - Giby, tez juz sie nie moge doczekac))))