• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Nieobecnosci...

reklama
Ja sie melduje ale tylko na chwile. Wrocilismy wczoraj w nocy a jutro rano ruszamy znow. Zaliczylismy Belgie i morze (pogoda w kratke) i troche na ostatnia chwile zamiast wracac do Zurichu zdecydowalam sie na lot do Polski (zeby bylo zabawniej to lecialam z Brukseli do Warszawy z przesiadka w Zurichu;-)). Posiedzialam tydzien w domu ... a wlasciwie polatalam po znajomych, instytucjach itp. Kupilam troche ksiazek, zalatwilam troche spraw i objadlam sie polskim jadlem:-) Pogode mielismy dobra, dzieciaki mase kolegow i roddzine wiec bylo naprawde milo tylko zdecydowanie za krotko. Dluzej sie niestety nie dalo bo jutro lecimy na Krete na 10 dni (coroczne rodzinne wakacje od strony meza). Wracamy pozno w sobote 20 a 22 Julek rozpoczyna nowy rok szkolny i idzie do przedszkola aZoska do starej Julkowej grupy (tydzien adaptacyjny wiec bede musiala z nia byc caly tydzien po 2-3 godziny). Tak wiec pewnie dopiero w ciagu tego ostatniego tygodnia wroce na dobre.
Lece dopinac walizki i przygotowac sie psychicznie d jutrzejszego lotu ( po locie powrotnym z wawy w burzy i blyskawicach mam lekka awersje.... wrrr). Trzymajcie sie cieplo i piszcie ciut wiecej:-)

az mi sie zachcialo slonca jak o Krecie przeczytalam :)))
my mielismy propozycje lecenia dzis na Malte ;)) ale ja stwierdzilam ze wole moze lepiej w srodku zimy gdzies skoczyc... z reszta musielibysmy organizowac ktoras z babc...a obie pracuja wiec musialaby ktoras wziac wolne..wszystko bylo na spontanie...no i wole kase w kanape wreszcie wladowac...dzis mam zamiar troche po necie popatrzec,na weekend jedziemy do tesciow,mamy zamiar zahaczyc o znajomych... no i jak tylko bedzie pogoda to smigamy do Wiselki albo w te rejony..bo mamy blisko...a w tym roku jeszcze nad polskim morzem nie bylam ;)

Pati tylko traf w pogodę. Te lato jakoś tak nie dopisuje, powiedziałabym, że mamy piękną jesień tego lata. Od poniedziałku może będzie cieplej, tylko.... no właśnie Adam znowu wyjeżdża w delegację. Smutno mi z tego powodu, bo mieliśmy razem gdzieś pojechać, odpocząć a tu ... klapa.

fredka no szkoda ze sie zgrac nie mozecie...
my jak juz to tylko po wczesniejszym sprawdzeniu pogody pojedziemy...lato sie konczy ,trzeba kozystac...
musze wogole fotki isczrobic i paszport wyrobic bo od jakis 7 lat nie posiadam :O :-D

he, he ja mam paszport na panieńskie nazwisko. A o urlopie mogę tylko pomarzyć. Ale co tam, kiedyś sobie odbijemy. Może w piątek skoczymy na 3 dni na działkę. Zostawimy zgredkę (psa) na działce z dziadkami i wrócimy. Adam w delegację a ja będę kombinować, trochę do moich rodziców, trochę do znajomych i czas zleci.

reklama
O tak, wakacje się kończą. Ten weekend zaplanowany - może pojedziemy do znajomych a jak nie to może zoo? Kolejny wypad w góry bez dzieci i potem już weekend przed samym początkiem września. Ale zleciało...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry