• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Nieobecnosci...

reklama
Dziewczyny to ja Wam przede wszystkim pogody pieknej zycze...bo u mnie na najblizsze dwa tygodnie marnie z ta posrana pogoda...max do 23-24 stopni ma byc pluc cosziennie prawie opady...wczoraj bylo az 13 stopni...wiatry okropne...az mi okna drza ;)

Ja teraz tez zabieram sie za wystawianie rzeczy na ebayu...adam jak wroci ma mi pokazac jak to tu funkcjonuje itp. bo jeszcze po niemiecku i na ebayu osobiscie nie wystawialam...zawsze robi to Adam ;) A mam manekiny,kupe rroznych rzeczy przekladanych z kata w kat wiec troche kasy w tych katach lezy :-D

Wiecie ciesze sie ze w tej Bulgari bylam bo przynajmniej zazylam kapieli slonecznych i do dzis trzyma sie opalenizna-az zdzwiona bylam...bo od pürzyjazdu to ja nie siedzialam ani raz na sloncu oprocz spacerow po pradze... jak tu wychodzilam to w cien..ale ile tez tego slonca bylo...ta ich opalnizna to musze przyznac bardzo trwala ;)))

dziekuje laski:)

a Cicha wprawiona w boju - ja normalnie tez tak nie szaleje jak teraz bo zazwyczaj latamy samolotem, a tym razem jedziemy i chce wykorzytsac to i zabrac stad wszsystko co sie da- stad to "sraczka"

Pati- ja na ebayu w UK wystawialam badz na gumtree...ale tu dobrobyt i cos tam poszlo, ale za grosze ..wiecej zabawy niz pieniedzy z tego...no, ale zawsze cos;)

No ja w sumie czesc bede tu tylko wystawial i czesc na tczewskim portalu...ale to juz sobie tu przygotuje ,wystawiac bede z De a moja bratowa bedzie tylko w razie co tym operowac ;) ona tam duzo kupuje i tez sprzedaje..a aukcje sa za darmo :)

ja czasami wystawiam na allegro i gumtree czasami nawet ruch jest ale tak jak któraś z Was napisała czasami więcej pracy niż to warte. Jednak zawsze coś się sprzeda.

Melduję, że wróciłam :-) Pogoda była paskudna, prawie cały czas lało, więc zostaliśmy u mojej koleżanki. Dwa dni były w miarę OK, więc jednego pojechaliśmy do Ustronia (deszcz nas złapał, ale na szczęście nie padał długo), a drugiego do parku atrakcji w Rybniku- całkiem fajne miejsce, choć za tą cenę spodziewałam się większej ilości atrakcji... no ale Marta zadowolona, to najważniejsze. Jak wracaliśmy w piątek, zajechaliśmy do kopalni srebra w Tarnowskich Górach, i to całe zwiedzanie przez 1,5 tygodnia. Cała reszta w domu, nawet na podwórko nie bardzo było jak wyjść, bo padało i było zimno, więc żadna frajda. Na szczęście Marta i Paulinka, córcia koleżanki rok od Marty młodsza, fajnie się dogadywały i bawiły razem zadziwiająco zgodnie, nawet czasem bawiły się z młodszą Hanią (ma 1,5 roku). Ja z Sylwią wreszcie miałam okazję się nagadać- znamy się jeszcze z podstawówki i widywałyśmy się codziennie w szkole i kilka razy w tygodniu po szkole, jak wyjechała na studia do Opola to już rzadko bo przyjeżdżała do rodziców tylko na święta i wakacje, a ostatnio widziałyśmy się 6 lat temu, na ich ślubie, tak tylko telefon i czasem maile. Mężowie wymiękali wieczorami i szli spać, a my gadałyśmy, gadałyśmy, gadałyśmy... :-D Tak że mimo braku słońca wyjazd bardzo udany.

reklama
Hop, hop a gdzie się wszyscy podziali? Ja dzisiaj wyjeżdżam na 2 dni na działkę. Wracamy w niedzielę wieczorem. Następny wyjazd w przyszły piątek na dwa tygodnie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry