• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Nieobecnosci...

Ja znikam od jutra na weekend, bo jadę nad podwarszawski Zalew Zegrzyński na firmowe regaty :-). Jadę jutro zaraz po pracy, wieczorem imprezka, a w sobotę żeglarskie rozgrywki. Małż i Wojciaszek pewnie przyjadą mi kibicować.:-)

Mamoocik, a gdzie nocujecie? Gdzie regatki - w sensie skad? Jadwisin? Zegrze?... No i najwazniejsze - gdzie IMPREZKA? ;-) Moze bysmy sie podlaczyli pod to kibicowanie??

reklama
Heatherku, impreza zorganizowana przez firmę, więc zamknięta....:baffled: nawet inni ludzie z firmy nie mają wstępu, tylko 6-osobowa załoga-reprezentanci (w tym moja skromna osoba;-)). Małż też nie idzie.
Nocleg z piątku na sobotę mamy zapewniony w hotelu 500 (ten klockowaty w Zegrzu). Nie wiem dokładnie gdzie regaty, ale jeśli hotel 500 ma przystań, a pewnie ma, to pewnie wyścig będzie gdzieś w tej części zegrzyńskiej "patelni".
Małż i Wojciaszek przyjeżdża w sobotę. Gdybyście mieli chęć to daj znać na komórkę. Fajnie by było się spotkać.
Drugą noc pewnie spędzimy u koleżanki na działce w Poddębiu (gdzie niestety nie mogę Was zaprosić bez konsultacji z nią).

Heatherku, impreza zorganizowana przez firmę, więc zamknięta....:baffled: nawet inni ludzie z firmy nie mają wstępu, tylko 6-osobowa załoga-reprezentanci (w tym moja skromna osoba;-)). Małż też nie idzie.
Nocleg z piątku na sobotę mamy zapewniony w hotelu 500 (ten klockowaty w Zegrzu). Nie wiem dokładnie gdzie regaty, ale jeśli hotel 500 ma przystań, a pewnie ma, to pewnie wyścig będzie gdzieś w tej części zegrzyńskiej "patelni".
Małż i Wojciaszek przyjeżdża w sobotę. Gdybyście mieli chęć to daj znać na komórkę. Fajnie by było się spotkać.
Drugą noc pewnie spędzimy u koleżanki na działce w Poddębiu (gdzie niestety nie mogę Was zaprosić bez konsultacji z nią).

Alez ja sie nie wpraszam! Naprawde!!! Tym bardziej, ze mamy mete tuz obok Zegrza (no, moze nie TUZ, ale niedaleko;-))...
Chcielismy tylko Zeglarke Regatowke zobaczyc w akcji :-D:-D:-D A skoro w H500 to ja juz wszystko wiem i jesli nam odpali, zeby sie z Wami zobaczyc, to podskoczymy nad Zalew :-D Dam znac na koma, jakby co :-D:-D:-D
POWODZENIA!!!!! Zostaw wszystkich w tyle!!! No i stopy wody!!! :-D:-D:-D

Wpadam na chwilkę przeprosić, że się nie odzywam, i pożegnać się. Przez ostatnie dni miałam takie urwanie głowy, że zaglądałam na chwilę i nawet nie miałam kiedy poczytać co u Was, nie mówiąc o pisaniu... a dziś wyjeżdżamy do mojej mamy, w niedzielę jest komunia mojej chrześniaczki :-) net u mamy działa okropnie, więc pewnie nawet nie zajrzę. Ale jak wrócę pochwalę się fotkami- oprócz komunii będą jeszcze zaległe z pikniku w żłobku i z niedzielnej wizyty w zoo :-) i oczywiście wszystko pilnie nadrobię! Dziękujemy za śliczne karteczki urodzinowe! I dziękuję za ciepłe słowa na wątku zamkniętym, cieszę się że trafiłam na to forum i Was poznałam :-) Zajrzę najszybciej jak będę mogła! Pa pa!

Mamoocik dawaj czadu...
my pewnie nie damy rade zajrezc, chociaz mamy tak blisko, bo jutro urwanie glowy, znajomi wpadlaja itp...
i czekamy na foty, jakbys miala:-):-):-)

A ja dziewczyny tak od przypadku do...ale pewnie w weekend juz w ogóle nie zajrze bo mamy roczkowe urwanie głowy - za to potem wszystko dokładnie pokaże i opowiem :)

buuu ja tak żałuje że mam tak mało czasu teraz.... a potem jak mnie nie ma tydzień, dwa to nie ma nawet jak nadrobić zaległosci..... i coraz trudniej wejsć na BB..... TĘSKNIE TESKNIE TESKNIE

A my już w Tarnowie. Wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej!

Irma, jechaliśmy przez Wrocław nocą (jeszcze nigdy tam nie byłam) - bardzo fajne wydaje się Twoje miasto :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry