reklama

Nieobecnosci...

reklama
udało mi sie zalogować- HIP HIP HUUURA!!!!!!!!!!!!!!!!ale mam zaległosic..i tyle do opowiedzenia..............................mimo iz jestem zmeczona posiedze tu.....bo jutro znaou moge nie móc sie zalogowac...........skąd to cholerstwo?????????:angry::angry:

HEH POWIEDZIAŁA SOBIE- RANO NA BANK- NO I CYTAŁAM CZYTAŁAM I LEKTURA TU NA B MNIE POCHŁONĘLA NO I FOTASKI WSZYSTKIE OBEJRZAŁAM - TYLKO NC NIE NAPISAŁAM, BO ZAWZE JAKOS BOJE SIE, ZE KGOŚ POMINĘ- A NIE CHCE PISAC JAK TO OROBIE ZA KAZDYM AZEM -OGÓLNIKOWOALE NADRABIAMY:rofl2:ALE JA ZMIENIAM TEMAT I KRECE CO\//\:no: .., ALE OBIECUJE!!!!:tak:.......NIE UDALO SIE ZALOGOWAC.. TERAZ JESTEM NA KOMPIE U SIOSTRY......JAK TYLKO Z MOJEGO MI SIE UDA - FOTOSY BEDA!

reklama
Witam, Dziewczyny...

Nie było mnie trochę, ale lizałam rany po wiadomym, goniłam po lekarzach, badaniach i szukałam sobie duuuużo zajęcia, żeby nie myśleć... I prawie nie złaziłam z koni.

Już jest lepiej, staram się nie myśleć i od nowa zaczynam się starać o potomka/potomkinię. Tak więc trzymajcie kciuki!!

Widzę, że dużo mnie ominęło i nie wiem, czy uda mi sie nadrobić zaległości, ale przynajmniej jakiś czas wstecz postaram sie cofnąć...

Mam nadzieję, że uda mi sie byc częstszym gościem, niż przez ostatnie półtorej miesiąca.

I jeszcze jedno: W IMIENIU SWOIM I OLKI BARDZO SERDECZNIE DZIEKUJE ZA WSZYSTKIE SLICZNE KARTECZKI, KTORE SPLYNELY TLUMNIE. PIEKNA PAMIATKA. NAWET MOJ NIEWZRUSZALNY CHLOP SIE WZRUSZYL I KAZDA CZYTAL PO KILKA RAZY.
Wybaczcie, ze nie pochwalę każdej z osobna, ale czas mi teraz srednio pozwala na elaboraty, jakie bym musiala splodzić na temat tych cudeniek. Po prostu dziekuję!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry