reklama

Nieobecnosci...

Aniu super ze sie odezwalas...Ostatnio troszke myslalam jak tam sie u Ciebie sprawy maja...
Zycze osczywiscie udanych staran o fasolinke oraz pomyslnego rozwiazania:-)
Mam nadzieje ze znajdziesz chwilke by wstawic jakies focie...Pozdrawiamy i zagladaj kiedy sie da...

reklama
Aniu ja też często o tobie myslałam i ciesze się ze się odezwałaś :-):tak: Będzie dobrze trzymam kciuki :tak: No i odzywaj się na bb :tak: I pokaż mam Oleńkę bo napewno urosła :tak:

AniuS i my dziękujemy za karteczkę;)!

ja etz czesto o Was myślałam - i nawet dziś wspomniałam w myślach o Tobie- cieszę się, ze juz czujesz sie lepiej - trzymamy pitaski za owocne starania- dużo zdrówka no i buziaczki dla Twojej małej łobuźnicy;-);-)

A ja jutro mykam do polski:-) Pewnie bede tu bardzo zadko lub wcale...Cos czuje, ze to drugie bo ja to motorek w dupie mam jak jestem w polsce,wszedzie mnie pelno ,wszedzie chce byc a i tak na koniec okazuje sie ze prawie nigdzie nie bylam:-DJuz w sobote mam zaklepana imprezke z kumpela(idziemy na dicho:-D),w niedziele pewnie jakies piffko(na kaca po sobocie) w srodku tygodnia tez pewnie jakas imprezka ale to juz w trojmiescie:-) no a potem sie zobaczy, jak z ta pogoda...bo jak pogoda do dupy to wiadomo...

Cześć dziewczyny ostatnio mnie nie ma na BB ale jak tylko będę mogła to wrócę:-D:tak:Do dziś miałam gości i zero czasu na kompa a od jutra nad morzem jestem więc na pewno przez tydzień mnie nie będzie ale jak tylko wrócę to wpadam tu do Was ze zdjęciami i ploteczkami:-):tak:

reklama
Ania udanego wypoczynku nad morzem i dla nas wszystkich ladnej pogody...

Ja juz powoli pakuje nasze klamoty...Nie wiem jak my sie zapakujemy-chociaz auto male nie jest:-D Jakos mam wrazenie ze wszystko mi sie tam przyda:-D:rofl2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry