reklama

Nieobecnosci...

Oj Pati bardzo mi przykro Na szczęście w nieszczęściu nic się Adamowi nie stało a autko można szybko naprawić napewno miał autokasko tak że na urlop pewnie pojedziecie :tak:

reklama
Uff, Pati Ty się ciesz, że Adam cały i zdrowy.... Auto to nie problem w dzisiejszych czasach :-) Na pewno Twój facet coś wymyśli, żebyś mogła na wczasy pojechać :-)

Pati najważniejsze że Adam est cały i zdrowy :tak:, a na wakacje najwyżej polecicie samolotem:tak: są też wypożyczalnie samochodów z tego co słyszałam to ceny na zachodzie są przystępne.:-)

a wszystkim wczasowiczkom życzymy udanego urlopu i wspaniałej pogody. I czekamy na zdjęcia:tak::-)

No wypozyczenie samochodu kosztuje ok 500 euro-wiec nie za malo...a auto wcale zadna rewelacja tylko jakis peugot 407 albo cos podobnego...Ale oczywiscie moj Adam zaradny i nawet pojedziemy moze kilka dni wczesniej do Pl... :-):-D

Pati dobrze ze chłop caly:)

A ja tylko na chwile, wpafdlam wam powiedziec, że tak na dobre wroce na BB w sierpniu, teraz w pracy mamy zmianę siedziby i totalna klapa póki co, ni ma netu, ni ma.., phonu, normalnie szok, a potem jadę na urlop:) a teraz trzymajcie się kobitki i maluszki, a ja chociaz od czasu do czasu poczytam WAS:) wieczorkiem, o ile siły pozwola

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry