Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Cicha jakos mi tak gesia skorka wyszla jak czytalam ze mieszkanie puste itd...Mi troche bylo szkoda starego mieszkania...bo takie przytulne bylo,sloneczne no i pierwsze chwile z noemi tam spedzilismy...Ja bardzo przywiazuje sie do miejsc ale tez szybko sie klimatyzuje...
A wiec Cicha bedziemy oczywiscie o Was pamietac...Powodzenia,obyscie jak najszybciej sie urzadzili...:-)
Fredka - żebyś się zrelaksowała dobrze i żeby mężulek się spisał (oczywiście wiecie co mam na mysli - bez skojarzeń )
Wszystkim pozostałym urlopowiczkom też wszystkiego dobrego i udanego wypoczynku!!!
A u nas nie wiem co bedzie z urlopem:-( Adam ial dzis wypadek...Dzieki Bogu nic mu sie nie stalo...Ale nasze auto wogole do dupy...Nie da sie nim jezdzic...
Jakis stary dziadek mu wyjechal i zeby wszystkich nie pozabijac walac faceta w dupe wjechal w row...Zalamka normalnie:sick: