reklama

Nieobecnosci...

reklama
Och widzę, że będzie nas tu mało w czasie wakacji... Bawcie się dobrze :-)
Cicha, życzymy, żebyście w nowym miejscu byli tak samo szczęśliwi...:tak:

Cicha jakos mi tak gesia skorka wyszla jak czytalam ze mieszkanie puste itd...Mi troche bylo szkoda starego mieszkania...bo takie przytulne bylo,sloneczne no i pierwsze chwile z noemi tam spedzilismy...Ja bardzo przywiazuje sie do miejsc ale tez szybko sie klimatyzuje...

A wiec Cicha bedziemy oczywiscie o Was pamietac...Powodzenia,obyscie jak najszybciej sie urzadzili...:-)

Cicha szybko się urządzaj i wracaj do Nas.

My również wyjeżdżamy. Jutro wyjazd, powrót około niedzieli. Wreszcie wymarzony urlop i pierwszy dłuższy wyjazd z Olą. Będziemy robić dużo zdjęć.

Trzymajcie się cieplutko:-D:-):-)

Fredka - żebyś się zrelaksowała dobrze :) i żeby mężulek się spisał ;) (oczywiście wiecie co mam na mysli - bez skojarzeń ;))
Wszystkim pozostałym urlopowiczkom też wszystkiego dobrego i udanego wypoczynku!!!

Ja też dziewczyny życzę wam żebyście tak naprawdę odpoczęły no i oczywiście pogody :tak: Wracajcie z naładowanymi wczasowym powietrzem akumulatorkami.:-)

reklama
A u nas nie wiem co bedzie z urlopem:-( Adam ial dzis wypadek...Dzieki Bogu nic mu sie nie stalo...Ale nasze auto wogole do dupy...Nie da sie nim jezdzic...
Jakis stary dziadek mu wyjechal i zeby wszystkich nie pozabijac walac faceta w dupe wjechal w row...Zalamka normalnie:sick:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry