reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Nieobecnosci...

acha:)))))))))) opowiadaj jak bylo?:) wklejej foty!
( Ty wiesz, ze obcykalam juz chyba z tydz temu dla Ciebiu te moje alladyny...as juz w kompier:DDDDD
karmie ml;odego ..po poludniu postaram sie wkleic

reklama
no niestety nic przyjemnego....w tej polsce..bylam na rozprawie rodzicow o podzial majatku...czyli miedzy mlotem i kowadlem..i tylko bardziej przygnebiona i zaplakana wrocilam... fot nie mam... bo i z czego? spotkalam sie tylko jeszcze na chile z kumplea by ja pozegnac-najlepsza jaka mialam w polsce...wyjechala dzis do UK.

mmm to nie wesoło :-( moi rodzice tez nie sa razem :-( tylko że o miom ojcu książke można napisać - niezłe ziółko

ale tuuuuuuuu dzisiaj ciszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzza

Fusik no ja ksiazke tez moge napisac-dramat rzecz biorac...

a ja ogolnie mam tylko na chwile na bb i na kompa w ogole...pracy mam w cholere!!! nadrabiam te dni co bylam w pl.czyli jestem 4 dni do tylu... weekend nie moj...zaraz zaczynam...a mieszkanie syfem zaroslo...i sprzatac musze...

reklama
Do góry