reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nieobecnosci...

reklama
:-):-) My tez witamy wszystkich po przerwie.
U nas ostatni tydzien byl wybitnie domowy w dwoch aspektach. Raz: byl u mnie brat z zona i corka. Dwa: probowalismy nieco zmienic wnetrza: pomalowalismy salon (wkoncu pozbylam sie zoltych scian..youpi), odswiezylam sypialnie (przemalowalam sciany i szafy) i kilka mniejszych detali. Czas uciekl nie wiadomo kiedy a zrobilismy niewiele...ale to wina tego, ze w tym kraju wszystko jest inne wiec musielismy troche experymentowac z farbami, ktore nie zawsze okazywaly sie byc dobre. W rezultacie salon malowany byl 4 razy.
No i przeraza mnie ilosc pracy i czasu ktory trzeba w takie poprawki wlozyc.

Chyba zaczynam tesknic za fajnym i nieduzym mieszkaniem ...

no my ruszylismy z budowa domu w Pl - tu mam jakies niecale 100 m 2 i czesto nie wiem jak to wszystko ujarzmic a co dopiero jak w PL bede miala prawie 200 m2 do posprzatania..;/... i podobnie czasem mysle Cicha...ale moze kwestia przyzwyczajenia;)

milo Was widziec dziewczeta:*

Kakaw, Ell zaglądacie tu czasem???
Jeśli tak to dajcie znać, bo za tydzień albo za dwa będę w Chorzowie w parku (to zależy kiedy mój mąż do domu zjedzie)
i chętnie bym się spotkała, wiem że nie macie daleko :))

Od jutra mnie nie ma przez 3 dni. Ale nigdzie nie jadę, tylko Marcin wyjeżdża i zabiera kompa. Wybiera się do Londynu, na spotkanie ludzi zajmujących się hobbystycznie pisaniem oprogramowania na odtwarzacze mp3. Od jakiegoś czasu już w tym działa, no i jak pojawila się opcja spotkania (połączenie konferencji, warsztatów i imprezy) to powiedziałam: jedź!
Do tego spotkanie jest w siedzibie Googla, która podobno ma bardzo ciekawy i nietypowy wystrój wnętrz. Biuro Google w Londynie - Architektura wnętrz - Artykuły - Architektura wnętrz, wnętrza, projekty
A ja pierwszy raz zostaję na 3 dni sama z trójką. :-)

reklama
Do góry