Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Głowa do góry, moze to ciut za wczesnie dla maluszka. Też miałam taką sytuacje i wyszlo wysokie ryzyko ZD. Lekarz kazal pic 2xdziennie wapno i przyjsc ponownie za tydzien. Kosc nosowa sie pieknie uwapniła, ryzyko znacznie zmalałoDzisiaj byłam na badaniach genetycznych. Jestem w 12 TC. Mam 41 lat. Na badaniu wyszło : kość nosa - brak / hypoplastyczna. Nosek na innym usg jest niby widoczny ale diagnoza ta mnie zdołowała
Nie stresuj sie. Maluszek potrzebuje Twojego spokoju, jestem przekonana ze bedzie dobrze. Twoje nerewy nie zmienia wyniku a jedynie moga zle wplynac na maluszka. Co ma byc to bedzie, to Twoje ukochane dziecko pamietaj o tymDziękuję za odpowiedź. Mi kazał zrobić badanie krwi i teraz czekać tydzień na wyniki. Noc wczorajsza nieprzespana [emoji24]
Ja miałam też problem na prenatalnych, ale nie z kością nosową a NT, które wyszło 2,5 mm. Coś mi nie dawało spokoju i powtórzyłam na własny koszt prenatalne 4 dni później i okaząło się, że NT wynosi 1,6 mm. Wcześniej maluch się źlę ułożył, trochę było dla niego za wcześnie na oglądanieDziękuję za odpowiedź. Ile tego calcium pić? Czy umówić się na drugie pranetalne ?
Mi lekarz kazal 2x dziennie picDziękuję za odpowiedź. Ile tego calcium pić? Czy umówić się na drugie pranetalne ?
Skoro ma dzwonic, to zapytaj cyz bylby to problem gdybys przyszla na 5min miedzy pacjentami sorawdzic jeszcze raz sama kosc nosowaGorzej jak wyjdzie podobnie [emoji25]. Lekarz powiedział że na wyniki się czeka ok tygodnia i sam będzie dzwonił. Dziś już wypiłam pierwsze calcium[emoji848]