reklama
Rozwiązanie
Dziękuje za odpowiedzMyślę, że powinno być wszystko OK. Już przy takich wynikach wysokich beta tak szybko nie rośnie i nie będzie tak bardzo przyrastać jak na początku![]()

Patrycja35
Fanka BB :)
Charlotte21
Też potwierdzę. Sama padłam ofiarą niewiedzy w tej dziedzinie. Zbadałam bete na pózniejszym etapie 9 tc i byłam przerażona że przyrost nie był odpowiedni. Od razu lekarza i dziewczyny na forum mi powiedzieli, że powyżej wartości 6 tys. oraz uwidocznionej akcji serca na USG nie bierze się pod uwagę już bety. 
Wesoła_Aga
Będzie napewno dobrze wszystko z maluszkiem
Nie może być inaczej! 
Witam wszystkich
możecie mi pomoc w interpretacji ? Ja już się gubię w tym wszystkim . Pierwsza betę robiłam 12.02 wynik wynosił 6802 mlU/ml byłam wtedy w 4 tygodniu i 4 dniu, dziś powtórzyłam betę jestem teraz w 6 tygodniu i 4 dniu i jej przyrost to 91498 mlU/ml. Czy wszystko jest dobrze czy powinnam się martwić ? Dziękuje i pozdrawiam 
reklama
Wesoła_Aga
Witam wszystkichmożecie mi pomoc w interpretacji ? Ja już się gubię w tym wszystkim . Pierwsza betę robiłam 12.02 wynik wynosił 6802 mlU/ml byłam wtedy w 4 tygodniu i 4 dniu, dziś powtórzyłam betę jestem teraz w 6 tygodniu i 4 dniu i jej przyrost to 91498 mlU/ml. Czy wszystko jest dobrze czy powinnam się martwić ? Dziękuje i pozdrawiam
![]()
Myślę, że powinno być wszystko OK. Już przy takich wynikach wysokich beta tak szybko nie rośnie i nie będzie tak bardzo przyrastać jak na początku
reklama
Dziękuje za odpowiedzMyślę, że powinno być wszystko OK. Już przy takich wynikach wysokich beta tak szybko nie rośnie i nie będzie tak bardzo przyrastać jak na początku![]()