Witam serdecznie. Czy ktoś tu jest w stanie wytłumaczyć mi łopatologicznie póki nie osiwiałam przyrost Beta HCG? Wszędzie każdy pisze co innego. Mianowicie wiem ze przyrost prawidłowy to średnio 66% co dwa dni. Ok to rozumiem . Więc teraz chciała bym przytoczyć moją sytuację bez zbędnego przeciągania. 27.06 pierwsza beta 582. Nie będę wymieniać każdej bety co 2 dni natomiast napisz to co jest ważne czyli raz przyrost był 100%, niekiedy 150% ale niestety niekiedy potrafił też byc 30% ,45% . Siłą rzeczy do.meritum . Dziś mamy 09.07 a ja siadłam i łopatologicznie od bety 582 co dwa dni dodawałam sobie 66% I końcowo 08.07 powinna ta beta być na poziomie mniej więcej według norm 66% na poziomie 16tys. Mianowicie dziś mamy 09.07 a ja mam bete 21500 a przyrost od dwóch dni to tylko 45% . Gdzie leży prawda ? Co jest ważniejsze? Jutro mam miec dopiero wizytę która potwierdzo lub nie widoczność serca bo niestety tydzien temu był brak . Pytanie kieruje do.kogos kto jest w stanie mi wytłumaczyć czy to znaczy zle czy to znaczy dobrze ? Czy byc moze nijak ? Przyrosty różne raz za małe raz za duże a suma symarow zachowując normę 66% Przyrosty co dwa dni finalnie mam jej za dużo. Czy ja czegoś nie rozumiem ? I zle do tego podchodzę? Proszę o radę. W zeszłym roku poroniłam- krwiak