Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bardzo mi przykro… Idę jeszcze jutro na wizytę do innego lekarza i zobaczymyZgadza się, tyle że u mnie beta się zatrzymała na 3500 i nie rosła wcale a mimo to zarodek cały czas prawidłowo się rozwijał, do bodajże 7 czy 8tc - wtedy zarodek dalej rósł, ale pęcherzyk ciążowy przestał. W 9tc serduszko się zatrzymało
Niestety tętno bardzo niskie. U mnie było 90 i lekarz mówił, że to nie wróży dobrze. Do tego dochodzi ten tydzień różnicy... Z jednej strony to nie jest dużo, ale z drugiej niestety nie wygląda to wszystko dobrze, bardzo mi przykro. Aczkolwiek niezmiennie jak w każdej takiej sytuacji trzymam kciuki, że Wasza historia dobrze się skończyDziewczyny ja już jestem głupia. Dziś u innej Pani ginekolog było stwierdzone, że żadnych nieprawidłowości nie widzi oprócz jednej rzeczy - tętno zarodka 75 uderzeń na minutę. Na betę powiedziała, że jak jest taka duża to na przyrosty się nie patrzy. Ciąża jest młodsza o tydzień niż wynika z OM. Znowu muszę czekać 2 tygodnie a ja już na głowę dostaje od tych sprzecznych informacji.
Miałam i niestety trzy dni później serce stanęło.Czy ktoś miał taką sytuację? Dziś kolejna wizyta i było widać zarodek i bicie serca ale beta wskazuje, że ciąża nie rozwija się prawidłowo. Jestem rozwalona![]()
Dziewczyny ja już jestem głupia. Dziś u innej Pani ginekolog było stwierdzone, że żadnych nieprawidłowości nie widzi oprócz jednej rzeczy - tętno zarodka 75 uderzeń na minutę. Na betę powiedziała, że jak jest taka duża to na przyrosty się nie patrzy. Ciąża jest młodsza o tydzień niż wynika z OM. Znowu muszę czekać 2 tygodnie a ja już na głowę dostaje od tych sprzecznych informacji.
Generalnie jak serce się dopiero pojawiło, to czasem można chyba wyłapać jak ono dopiero się "rozkręca" i dosłownie dzień czy dwa później już ma normalne tętno... Pamiętam, że tu na forum nawet taki przypadek był i tak właśnie ginekolog to tłumaczył tej dziewczynie.No niestety jest to bardzo niskie tętno.
Tętno zarodka na tak wczesnym etapie zwykle jest >110 (u mnie np. 180)
Generalnie jak serce się dopiero pojawiło, to czasem można chyba wyłapać jak ono dopiero się "rozkręca" i dosłownie dzień czy dwa później już ma normalne tętno... Pamiętam, że tu na forum nawet taki przypadek był i tak właśnie ginekolog to tłumaczył tej dziewczynie.
Tylko, że no tu za dużo składowych jest nie tak i myślę, że lepiej niestety być nastawionym na najgorsze.![]()