reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

nocnikowanie

reklama
Gratki dla Fifiego :tak:.
Ja dzisiaj puściłam Nikusia bez pieluszki postawiłam nocnik w pokoju i co 3 minuty przypominałam, że siusiu i kupkę robimy na nocniczek :tak:, patrząc mi prosto w oczy i słuchając co mówię zsikał się :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, potem pobiegł do dużego pokoju i stanął przy telewizorze, nie zdążyłam podejść i powtórzyć o nocniku, jak poczułam kupę :baffled:, zesrał się w gacie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, ponadto brudne spodnie i skarpety, a Nikuś wylądował pod prysznicem, myślałam, że wyjdę z siebie :crazy:. Niestety stwierdzam, że moje dziecko w ogóle nie rozumie o co kaman :dry:.

Rochu przed kąpielą siada na nocnik i nic:-(
później wdrapuje się do wanny i woła sisisisi i siusia:angry::angry:
ja do niego z nocnikiem, a on się chichra i nie ma mowy,żeby coś zrobił do nocnika:wściekła/y:
tylko nawija sisisisisisi.
Macie jakieś rady:blink:

wczoraj puściłam małego bez majtek i na nasze nieszczęscie miał rewolucje jelitową:wściekła/y:
Przybiegł do mnie i chciał mi coś pokazać, rączką całą w kupie:angry::angry::angry::angry:
na wczoraj dałam sobie spokój:sorry2:

A to pech :baffled:

to ja sie pochwale ze u nas coraz lepiej. mam nadzieje że nie zaprzepaszcze tego.;
nocnik stoi w wc, Fil już kilka razy poszedł, wziął nocik i niesie do mnie i wrzeszczy siii, jednoczesnie próbujac rozpiąc ze body.:-D

Gratulacje!

Witek teściowej się dwa razy posikał w majtki :baffled:

u nas z sikaniem roznie, ale wołac oczywiscie nie woła, jak juz cos to trzeba ja pytac i sadzac. dzisiaj było ekstra:tak:, od po południa była bez pampa i tylko jeden wypadek w gacie, ale za to jaki... pół kuchni zalanej, poza tym sikała do nocnika;-). Za to wczoraj do godz. 10 , a wstałysmy po 8, zesikłała sie w gacie 3 razy:crazy:. Po 10 było rownie ciekawie:wściekła/y:.

Moje dziecko też nalezo do tych nie kumatych jedyny mój sukces narazie to to że przed kąpaniem sadzam go na kibelku i wtedy robi siku za każdym razem ale w dzień nie chce:dry: no ale ja jestem tego zdania że nie ma co zmuszać i że ma jeszcze czas.

reklama
Do góry