reklama

nocnikowe akrobacje

A u nas malutki sukcesik, Hanka ma nowy nocnik 3 razy już obsikany, naklejki z lidla spełniły swoje zadanie, za nie Hanka jest gotowa siadać co 3 min, i lać..:-D Gośka ma też zestaw, więc jutro chyba jeszcze im i Gośkę się dołączy w majtach.;-)

reklama
o a cóż to za magiczne naklejki co dzialaja takie cuda?

no i powiedzcie mi jak to zrobic by michaś sie wysikał bez pieluchy? strasnzie dobry jest w tym trzymaniu siuśków, ja bym tyle nie wytrzymała

anawawka biedna Hania

pathanka u nas tez nienajlepiej i tez sie zastanawiam czy nie odczekac, moze dla Niego za wczesnie. Kurde nie wiem czy mam sie juz martwic?? On siada na nocnik, ale wstaje po chwili, staje i sika na podloge :( tlumacze, tlumacze ale chyba nie dociera :( ale to co nie powinien zrozumiec to zawsze zrozumie:/
najgorsze jest to, ze jak chodzi w mokrych majteczkach to mu to nie przeszkadza:szok:
dzisiaj rano Go troche przetrzymalam (oczywiscie nie za dlugo) i mowie, ze teraz ma mokre majteczki i jak nie bedzie dalej siusial na nocniczek to bedzie chodzil w mokrych a On powiedzial tak :) no super :/ i poszedl sie bawic wiec sie zlitowalam i przebralam, ach...:(

Polaa no u nas tak samo mokre majteczki to żaden problem. Najgorsze jest to, że Jasiek całymi dniami na dworze jest i mam wrażenie, że nie ma czasu myśleć o sikaniu na nocnik, on nie ma czasu się najeść bo biegam za nim z talerzem po dworze. Też nie popadam w histerię, bo może to nie ten moment, ale skoro rozumie wszystko co do niego mówie to dlaczego nie to...?? U nas nocnik to wróg przez ostatnie dni jak próbuje go posadzić to pręzy się strasznie. Ale jak jest ciepło to wsadzam w gatki i niech chociaż mu sie pupa wietrzy, w koncu załapie.

anawawka biedna Hania

pathanka u nas tez nienajlepiej i tez sie zastanawiam czy nie odczekac, moze dla Niego za wczesnie. Kurde nie wiem czy mam sie juz martwic?? On siada na nocnik, ale wstaje po chwili, staje i sika na podloge :( tlumacze, tlumacze ale chyba nie dociera :( ale to co nie powinien zrozumiec to zawsze zrozumie:/
najgorsze jest to, ze jak chodzi w mokrych majteczkach to mu to nie przeszkadza:szok:
dzisiaj rano Go troche przetrzymalam (oczywiscie nie za dlugo) i mowie, ze teraz ma mokre majteczki i jak nie bedzie dalej siusial na nocnieczek to bedzie chodzil w mokrych a On powiedzial tak :) no super :/ i poszedl sie bawic wiec sie zlitowalam i przebralam, ach...:(

.
Pola,u nas to samo,siada I zaraz wstaje,a mokre majtki wcale jej nie przeszkadzaja.ogolnie

kiepsko.

pathanka moj nie prezy sie na widok nocnika, wrecz siada chetnie na niego tylko na chwileczke, nie chce do niego sikac:no: siada gora na minutke i wstaje :( dzisiaj 3 pary majteczek zasikane:/ no ale co zrobic,
nie przejmuje sie bo mojej kolezanki corka teraz zaczela korzystac z nocniczka a 2 lata skonczyla w marcu:tak: tez sie martwila, prosila, zeby sikala na nocnik a Ona nie, az ktoregos dnia sama zalapala, dwa dni i dziecko sika non stopd do nocniczka:tak:

a jesli chodzi o naklejki to podzialaly tez u Krystianka anadri:tak: za kazde siku dostawal nakleje, ktora sobie przyklejal na sciane w lazience i ladnie mu to szlo:-)
moze sprobuje tez z tymi naklejkami:-D
ja dzisiaj to nawet powiedzialam Kubie, ze dam sie mu napic Coli jak sie wysika:zawstydzona/y: nie podzialalo:-(

Ostatnia edycja:
OOOO my tez mamy taki rozmiar nocnika :D z tym ze taki wzór i kolor :D Prima Baby - Wszystko dla Twojego dziecka niop i dla Marcela jest dobry ale fakt ze jak był mniejszy bo nocnik kupiony pod koniec tamtego lata to jeden półdupek mu wpadał i musiał sie rączką podtrzymywać niom a teraz git :D A ja nawet nie wiedzialam ze sa rozne rozmiary :D

No anawawka jaki tron ehehehhe i chyba dość wąski z tą klapą ehehehe podłokietniki hmmmm luxus i wypas :D:D nie dziwie sie ze jej podpasowało. Mój by chyba na podłoge sikał bo by sie nie zmieścił z lulokiem :D

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry