reklama

nocnikowe akrobacje

polaa no wąłsne wolę poczekać żeby jakiejs nerwicy pęcherza się nie nabawił. wystarczy, ze z ta kupą ma lęki. Będę mu codziennie po troszkę majteczki zakładała ale jak zawołao pieluchę to założę, a moze w końcu sie skusi na nocnik

reklama
Kilolek - bedzie dobrze!! Widać przez tą kupe ma awersje do tego wszystkiego i sie biedak spina. Nauczy sie.......jedno szybciej inni póżniej ale sie odpielu****e :))

U nas dziewczymy taka parna noc ze za przeproszeniem zdechnąć mozna było. Marcel wypił kubek wody - jak nigdy i co???????? Pampers prawie suchy a rano wielkie sikanie!!!!! Młody pamięta co i jak i nic nie musiałam mu przypominac :)

Dziewczyny Marcel przyleciał woła kupa! Usiadł i zrobił swoje pierwsze wielkie kupsko bez żadnego spięcia, stresu czy innego zachowania!!! Nawet nie wiecie w jakim jestem szoku a jaka szczesliwa i dumna :D. Marcel robi na nocnik!!!!!!!

Gratulacje!

U nas była rano piękna kupa do nocnika, potem dziecko biegało w majtkach i zachciało siusiu. Posadziłam, nic nie zrobiła, wstała, usiadła na kanapę i .................. się zsikała:wściekła/y: po czym od razu poleciała na nocnik i nie wiem po co;-) czyli wie gdzie i jak tylko chyba nie potrafi powstrzymac...

Mama BRawo!!!!!!!!!!!!!! ale musisz być dumna i sie cieszyć.
Igiemu minie katar znowu zaczniemy przygody z nocniiem

przygotowac musze wiadro,szmaty,płyn łomatko i cierpliwooooosci kupeeeeeeeeeeeeee:-D

Cleo no to powodzenia!
Mama jeszcze raz brawo! Marcel nieźle daje radę :)
Dziunka hahahha :) no ale brawo za kupkę!

Miśka ze spaceru z suchymi majteczkami, ale i w domu potem nie chciała siusiu. No ale to było nasze drugie (i drugie udane) wyjście bez pieluchy. Pierwsze jakiś czas z konieczności, bo nam pieluszki nie wyschły a koniecznie trzeba było wyjść.

U nas moge powiedzieć że dzień bez wpadek. Teraz juz jak był w pajacyku zachciało mu sie kupe wiec zanim go rozebrałam to bobeczka popuścił ale ogólnie dzielnie trzymał i czekał. Reszta wylądowała pięknie w nocniku a do tego dwa sikania jeszcze :)
Aha a po prawie 4 godz. drzemce tetrówka suchuteńka

Ostatnia edycja:
reklama
Marcel niedawno wstał ;/ kurde nie wiem co on taki sie zrobił. Zawsze spał jak kamien ale mniejsza o to bo miałam pisac ze zdjełam mu pajacyka i kazałam zrobic siusiu dwa razy i dwie kupy :D [w koncu kapuśniak jadł haha]. Pięknie zrobił a pampek jest suchy :)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry