Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziękuję! Już dołączyłam.polecam grupę- Szczepienia - rozwiewamy wątpliwości. Tam się lekarze głównie wypowiadają. Mi poleciły dziewczyny bo też byłam zagubiona w szczepieniach
To było pierwsze szczepienie tym 6w1? Po 5w1 było już ok?U mnie akurat córka po 6w1 bardzo dziwnie się zachowywała - wyglądała jakby coś brała... I doba po szczepieniu była dziwna...
Zgłosiłam przy kolejnym szczepieniu i zmienili mi na 5w1. I już nie było takich atrakcji.
My jesteśmy po drugim szczepieniu. I tak naprawde tylko mieliśmy troche problemów brzuszkowych po rotawirusach. A tak to nawet stanu podgorączkowego nie bylo. Szczepimy 6w1. Syn również byl szczepiony skojarzonymi i nigdy nie mieliśmy problemów. Jedynie oprócz lekkiej gorączki lub stanu podgorączkowegoCześć dziewczyny, chciałam się zapytać jak u waszych dzieci jest ze szczepieniami, czy któraś z was spotkała się z NOPem? Przed moją córką drugie szczepienie, szczepiłam 6w1, natomiast ostatnio znalazłam jakąś grupę na Facebooku na którą być może nie potrzebnie weszłam, dużo histori w których dzieci miały NOPy, poważne i te mniej poważne . Nawet powiedziałabym ze na tej grupie to u większości osób się to zdarzało. Stąd chciałam się zapytać tutaj, czy któraś się z tym spotkała, czy szczepicie jak szczepicie, czy były jakieś problemy .. po prostu bardzo się obawiam, to moje pierwsze dziecko.
Tak, to było pierwsze szczepienie. Być może to był przypadek, albo i nie.To było pierwsze szczepienie tym 6w1? Po 5w1 było już ok?
A to jest w ogóle obowiązek zgłaszania gorączki? Przecież to jest zasadniczo łagodny NOP.@mikomiko A ja mam wrażenie, że większość NOPów wogóle nie jest rejestrowanych mimo zgłaszania do lekarzy. Bo nie wiem czy znajdzie się tutaj chociaż jedno dziecko, dla którego lekarz zgłosił jako NOP wystąpienie gorączki po szczepieniu... Z tego forum to chyba kojarzę tylko jedną osobę, której NOP został zgłoszony.