Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
witam wszystkie kobietki mam 23 latka z mężem właśnie zaczynamy swoją przygodę ze staraniem o maleństwo i diagnostyką niemożności zajścia w ciążę. ponieważ jestem tu nowa nie bardzo wiem jak tu się odnaleźć.proszę o pomoc. pozdrawiam
cześć Kinga
Ogólnie na początek zapoznaj się z tematami - często są poruszane wątki odnoszące się do problemów z poczęciem. Na początek pewnie będziecie iść drogą "natury" - dlatego poczytaj o lekach (wątek o CLO, duphaston i tak dalej), jeżeli będziecie chcieli spróbować z invitro - o rządowym programie masz osobny temat. Dziewczyny ( w tym ja ) na pewno pomogą Ci w wybraniu odpowiedniego ośrodka, w którym są jeszcze miejsca.
Gdybyś miała problemy - pisz śmiało w wątkach czy na priv Wszystkie kobietki chętnie pomagają, dlatego nie musisz się bać