- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
szkoda że weekend miałam zajęty i jest już za późno do zgłoszenia ... bo ja bym wybrała najbardziej uzależnioną osobe na tym forum - Polę
( i siebie bym zgłosiła )
sonda chyba jest tygodniowa:-)
tak, ale zgłaszac chetnych na moderatorow juz nie mozna. nie powinnos ie w weekend takich rzeczy zalatwiac bo ludzie wyjezdzaja albo sie rodzinie poswiecajasonda chyba jest tygodniowa:-)
kilolek
podwójna listopadowa mama
cały tydzień czekałam na zgloszeniatak, ale zgłaszac chetnych na moderatorow juz nie mozna. nie powinnos ie w weekend takich rzeczy zalatwiac bo ludzie wyjezdzaja albo sie rodzinie poswiecajaa że u nas było 28 stopni na plusie to nie właczaliśmy kompa i mnei ominęło
![]()
Przypominam, że oddajemy po 2 glosy!
Oooo... a jak zrobić aby zagłosować jeszcze raz bo ja nie wiedzieć i tylko raz zagłosować...
reklama
katrenki
Fanka BB :)
moge sie pod tym podpisac ;-) ja poprostu nie mam czasu i sily co tu mowic...Ladnie to tak wrabiac kolezanki? LOL
Czesc dziewuszki, jako ze Kasiula mnie wydala to cosik napisze. Podczytuje Was codziennie raz mniej raz wiecej ale dalej pamietam
Niestety ostatnio nie mam zbytniej ochoty na dzielenie sie wlasnym zyciem i emocjami, ale idzie ku dobremu mam nadzieje, wiec moze niedlugo znow do Was zawitam z dobrym humorkiem. Przykro tylko ze tyle osob zniklo i zostala garstka. Tesknie za dawnym forum jeszcze za czasow ciazy... Pozdrowionka dla Wszystkich aktywnych i tych co podczytuja :*
a jak ktos pragnie ze mna porozmawiac to na FB hahah :-)![]()
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: