reklama
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
Tak jak u nas 
Ale na pytanie gdzie Filip robi siku: idzie i pokazuje na nocnik

Ale na pytanie gdzie Filip robi siku: idzie i pokazuje na nocnik

sylwia532
Fanka BB :)
U nas nawet nakladka na toalete sie nie sprawdza...nocnik to w ogole nietolerowany. Za to Jas pierwszy do spuszczania wody w toalecie i do uzywania szczotki do czyszczenia muszli...

wypisz wymaluj kacper
kibel mi ostatnio zapchal-przysnelo sie tatusiowi i pourywal sobie rolke paieru na kawalki,wrzucil rolke pusta i dzien dobry-mama przepychaj!!!wrzucil mydla.............no i szoruje pelna geba-z takim zapalem

ivka76
U nas coraz częściej jest wołanie MAMA TOALETA (słowo NOCNIK nie jest tolerowane!), więc postanowiłam wzmocnić nagrodę za postępy.
Dziś Szymon dostał kartonik ze swoim zdjęciem na nocniczku. Przykleiliśmy go w łazience na ścianie. Za każde załatwianie swoich potrzeb na nocniczku Szymciu poza tradycyjnym BRAWO dostaje kolorowe znaczki z pojazdami. Oczywiście znaczki wybiera sobie sam i pokazuje, w którym miejscu przykleić je na kartoniku.
Działa świetnie! A jak się chłopak cieszy z tych znaczków! Coś niesamowitego!
Dziś Szymon dostał kartonik ze swoim zdjęciem na nocniczku. Przykleiliśmy go w łazience na ścianie. Za każde załatwianie swoich potrzeb na nocniczku Szymciu poza tradycyjnym BRAWO dostaje kolorowe znaczki z pojazdami. Oczywiście znaczki wybiera sobie sam i pokazuje, w którym miejscu przykleić je na kartoniku.

viola30
marcowa mama'06 Entuzjast(k)a
jak ja wam zazdrosze postepow nocnikowych Antios nocnik na glowie nosi jako kapelusz , a jak sie pytam czy zrobilmy siku to on boje brawo idzie po nocnik sciagamy pieluche , siada i.... trwa to 2 sekundy i ucieka , a jak zrobi grubsza sprawe to klepie sie po pieluszce i mowi bleeeeeee
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
ehhh super macie!!
moja Agatka jak zrobi siusiu to krzyczy SIUSIU i sama zdejmuje pieluchę, a gdy zrobi grubszą sprawę informuje "KUPA" "SMIERDZI" i tyle... na nocniku nie chce siadać, siada na 1 sekundę i zmyka, albo non stop wstaje i zagląda do środka, a siusiu oczywiście ZAWSZE zrobi obok nocniczka, bo przez to zaglądanie do środka zapomina gdzie powinna się załatwić ;-)
moja Agatka jak zrobi siusiu to krzyczy SIUSIU i sama zdejmuje pieluchę, a gdy zrobi grubszą sprawę informuje "KUPA" "SMIERDZI" i tyle... na nocniku nie chce siadać, siada na 1 sekundę i zmyka, albo non stop wstaje i zagląda do środka, a siusiu oczywiście ZAWSZE zrobi obok nocniczka, bo przez to zaglądanie do środka zapomina gdzie powinna się załatwić ;-)
felqua
Jaki swietny pomysl!!! moze Jas sie tez na niego da zlapac!U nas coraz częściej jest wołanie MAMA TOALETA (słowo NOCNIK nie jest tolerowane!), więc postanowiłam wzmocnić nagrodę za postępy.
![]()
reklama
ivka76
Pomysł naprawdę polecam!
U nas już zaczyna brakować miejsca na znaczki, a dziś od obiadu Szymek chodził w prawdziwych majteczkach - były dwie wpadki, ale generalnie wołał MAMA TOALETA :-)
U nas już zaczyna brakować miejsca na znaczki, a dziś od obiadu Szymek chodził w prawdziwych majteczkach - były dwie wpadki, ale generalnie wołał MAMA TOALETA :-)
Podziel się: