reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nowy etap w życiu naszej pociechy ....czyli sadzanie na nocniczek:):)

U nas nawet nakladka na toalete sie nie sprawdza...nocnik to w ogole nietolerowany. Za to Jas pierwszy do spuszczania wody w toalecie i do uzywania szczotki do czyszczenia muszli...

reklama
U nas nawet nakladka na toalete sie nie sprawdza...nocnik to w ogole nietolerowany. Za to Jas pierwszy do spuszczania wody w toalecie i do uzywania szczotki do czyszczenia muszli...
:-D:-D:-D
wypisz wymaluj kacper
kibel mi ostatnio zapchal-przysnelo sie tatusiowi i pourywal sobie rolke paieru na kawalki,wrzucil rolke pusta i dzien dobry-mama przepychaj!!!wrzucil mydla.............no i szoruje pelna geba-z takim zapalem:-D

U nas coraz częściej jest wołanie MAMA TOALETA (słowo NOCNIK nie jest tolerowane!), więc postanowiłam wzmocnić nagrodę za postępy.
Dziś Szymon dostał kartonik ze swoim zdjęciem na nocniczku. Przykleiliśmy go w łazience na ścianie. Za każde załatwianie swoich potrzeb na nocniczku Szymciu poza tradycyjnym BRAWO dostaje kolorowe znaczki z pojazdami. Oczywiście znaczki wybiera sobie sam i pokazuje, w którym miejscu przykleić je na kartoniku.

dfe42b5832963456.jpg

Działa świetnie! A jak się chłopak cieszy z tych znaczków! Coś niesamowitego!

jak ja wam zazdrosze postepow nocnikowych Antios nocnik na glowie nosi jako kapelusz , a jak sie pytam czy zrobilmy siku to on boje brawo idzie po nocnik sciagamy pieluche , siada i.... trwa to 2 sekundy i ucieka , a jak zrobi grubsza sprawe to klepie sie po pieluszce i mowi bleeeeeee

ehhh super macie!!

moja Agatka jak zrobi siusiu to krzyczy SIUSIU i sama zdejmuje pieluchę, a gdy zrobi grubszą sprawę informuje "KUPA" "SMIERDZI" i tyle... na nocniku nie chce siadać, siada na 1 sekundę i zmyka, albo non stop wstaje i zagląda do środka, a siusiu oczywiście ZAWSZE zrobi obok nocniczka, bo przez to zaglądanie do środka zapomina gdzie powinna się załatwić ;-)

Brianek na nocnik siadze ale nie zrobi na nim nic a gdy zrobi cos w pieluche tez informuje mysle ze na kazde dziecko przyjdzie czas:blink:i bedziemy wszytskim bic BRAVO!

U nas coraz częściej jest wołanie MAMA TOALETA (słowo NOCNIK nie jest tolerowane!), więc postanowiłam wzmocnić nagrodę za postępy.
Dziś Szymon dostał kartonik ze swoim zdjęciem na nocniczku. Przykleiliśmy go w łazience na ścianie. Za każde załatwianie swoich potrzeb na nocniczku Szymciu poza tradycyjnym BRAWO dostaje kolorowe znaczki z pojazdami. Oczywiście znaczki wybiera sobie sam i pokazuje, w którym miejscu przykleić je na kartoniku.

dfe42b5832963456.jpg

Działa świetnie! A jak się chłopak cieszy z tych znaczków! Coś niesamowitego!
Jaki swietny pomysl!!! moze Jas sie tez na niego da zlapac!

reklama
Pomysł naprawdę polecam!

U nas już zaczyna brakować miejsca na znaczki, a dziś od obiadu Szymek chodził w prawdziwych majteczkach - były dwie wpadki, ale generalnie wołał MAMA TOALETA :-)

Do góry