Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

:-)ja w poprzedniej ciazy bylam znieczulana 4 razy, i 3 razy bylo oki, a ten pierwszy raz katorga czulam wszystko, dziecko macice jak mi lata po brzuchu, a Pani Anastazjolog byla tak przerazona, bala sie ze ja oskarze i pewnie by tak bylo jesli by tylko sie jakies komplikacje zaczely;/aga jak tak mogła cie znieczulić ta anastezjolog. Ja tego nie rozumiem przecież to nie jest chyba aż takie skomplikowane bo wykonuje się tego tysiące. Chyba że jakaś początkująca. Ja też kiedyś miałam takie znieczulenie) ale było oki
zuzkuz no to rzeczywiście nie mogliście się zabawić)
ja to bym się też chciała ponudzić)
dzisiaj chciałam iść na zakupy to prosiłam teściową żeby przypilnowała małą. Przed wyjściem grzecznie ją prosiłam żeby jeśli mała nie marudzi albo śpi to nie nosić jej na rekach. I co z tego jak nie posłuchała i przez całe reszte dnia mała mi z rąk nie chciała zejść. Bo ona nawet jak ona spała to ją trzymała na rękach i lulała, jak była grzeczna to też. Przez 2 godziny ani na minute jej nie położyła. Masakra i jak ja mam z nią zostawiać małą??
A czy byla nie doswiadczona -raczej nie sadze- starsza kobitka, racze juz dlugo pracujaca w tym szpitalu- w kazdym razie jestem za tym zeby anastyzjologami byli tylko mezczeyzni

Ta kobietka poprostu byla bardzo wyluzowana zamiast sie skupic na swojej pracy to sobie luzacko rozmawiala z pielegniarka , co tez i mnie strasznie zdenerwowalo, bozamiast myslec o tym co mnie czeka to za wszelka sile probowalam zrozumiec ten jej angielski, A inni robili takie wkuwanie w ciszy, wypraszajac wszystkich z salimnie też znieczulał facet i rzeczywiście jedyne co mówił to do mnie a nie z innymi. Chociaż ze mną starał się żartować żeby mnie rozluźnićja w poprzedniej ciazy bylam znieczulana 4 razy, i 3 razy bylo oki, a ten pierwszy raz katorga czulam wszystko, dziecko macice jak mi lata po brzuchu, a Pani Anastazjolog byla tak przerazona, bala sie ze ja oskarze i pewnie by tak bylo jesli by tylko sie jakies komplikacje zaczely;/A czy byla nie doswiadczona -raczej nie sadze- starsza kobitka, racze juz dlugo pracujaca w tym szpitalu- w kazdym razie jestem za tym zeby anastyzjologami byli tylko mezczeyzni
Ta kobietka poprostu byla bardzo wyluzowana zamiast sie skupic na swojej pracy to sobie luzacko rozmawiala z pielegniarka , co tez i mnie strasznie zdenerwowalo, bozamiast myslec o tym co mnie czeka to za wszelka sile probowalam zrozumiec ten jej angielski, A inni robili takie wkuwanie w ciszy, wypraszajac wszystkich z sali
)) tylko z 1 asystentem.