reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nowy Sącz i okolice

Witam kochane!
Sorki ze ostatnio tak przelotem ale ostatnio mam sporo zalatwien, no i porzadki przedswiateczne. Ale obiecuje ze po swietach bede czesciej bo wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazuja ze znowu bede slomiana wdowa wiec wieczory na BB
Agniecha pamietam, tylko z bratem nie mialam czasu sie spotkac. Ale bede w swieta to Ci podam namiary
Sabina Ty jeszcze tu? :szok: ;-) wytwaly zawodnik z Twojego Maluszka :tak:
Aga trzymam kciuki za same pomyslne wiesci!!!
Pozdrawiam!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny witam sie swiatecznie i
Zycze Spokojnych, cieplych i Radosnych Swiat- oczywiscie nie objedzcie sie za duzo i po swietach wracajcie na forum:)))

U mnie wszystko narazie w porzasiu - w poniedzialek mam nastepne usg szyjki- zobaczymy co tam sie dzieje albo ze nic sie nie dzieje;) - a dzidzi skacze w brzuszku ze hohooo.

cześć mamuśki!!
Dawno mnie tu nie było ale nie miałam czasu na nic. Mama była na zabiegu i wszystko było na mojej głowie, musiałam jej pomóc, gotować dla rodziców i dla nas a w dodatku zakupy, sprząanie no i mała. O 20 jak kładłam spać małą to tylko brałam prysznic i padałam ze zmęczenia.

Wesołych i spokojnych świąt spędzonych w gronie bliskich :))

dzień doberek kochane;-)

my w domku od przed wczoraj;-0

Tymuś urodził sie 1.kwietnia o 3.10 w nocy;-) waga : 3690, wzrost: 56 cm:-)
zrobił nam psikusa na prima aprylis;-)
wyszliśmy 3 kwietnia;-0
poród expresowy;-) bez nacięcia i pęknięcia hehe oj życzę tego wszystkim;-0
2 porody i nikt mnie nie szył cudo!!

rodziłam w szpitalu w sączu;-) i powiem tak a myśle żę moge bo mam porównanie;-0
co do warunków to tutaj nie ma co się wypowiadać medikoru nikt nie pokona...;-) a w szpitalu niestety nie za ładnie..nie wiem kto remont tam gdzieś widział;/ jedzonko bleee;-)

miałam swoją położną to fakt..ale nie ona odbierała poród bo ona jest teraz na położnictwie i nie mogła odbierać porodu.. ale położna która odbierała cud miód malinka;-0 super kobietka;-0 takze mogę rzec że miałąm 2 super babeczki ;-)

sale po porodzie miałam 1 osobową;-) takzę też super:-) miałam do wyboru jaką chce hehe a wolałam być sama w ciszy i spokoju któej nie było bo te dzieci sie drą wszyskie na raz;-) hehehe

na położnictwie położne 100 razy milsze niż w medikorze! nie ma porównania... wszsytkoie miłe uśmiechnięte ...pielęgniarki i położne... naprawde rewelka pod tym względem...

ogólnie nie było źle;-)

ponarabiam potem idę ogarnąć domek puki tymko śpi;-)
bo ciągle goscie goście...wrrr:-)

wesołego dyngusa:-0

sabinko gratulacje :) duży synuś :))
ja nie narzekam na poród w szpitalu :))
ty masz siłe żeby sprzątać po porodzie?? podziwiam

Niunia dzięki;-)

kochana wiesz co mnie najbardziej wkur... że w sobotę wyszliśmy i w neidziele i dziś już obiad musiałąm gotować bo nikt nie wpadł na to że może mi się nie chciec1! wrrrrrrrrrrrr

babcie obie już opierdziel dostały;-)

Witam!
Teraz tylko na chwilke, wieczorem na dłużej zajrze to napisze co i jak.
Sabinko gratulacje przeogromne i caluski dla Tymka! A co do gosci to kompletny brak wyczucia :nie:
Aga w sieta bylam na Zawadzce ;-)
Agniecha namiary masz na PW
Niunians no to mialas urwanie glowy, nie zazdroszcze

Pozdrawiam!!!

reklama
Witam sie dziewczyny po swiatecznie:)))
U mnie na razie wszystko w porzasiu, szyjka ma ciagle swoje 38mm ale co bedzie dalej nie wiadomo, bo cos tam zaczyna sie dziac- no i ja od wczoraj czuje twardnienie brzuszka- mam nadzieje ze to jednak nie przyczyni sie do rozwarcia:/
Gratuluje Sabinko porodu i zdrowego synusia oraz szybkiego powrotu do sil:))
Zuskus tez bym chciala tam zawitac, trzeba bylo zagladnoc jak sie moj domek trzyma:)
pozdrawiam wszystkie i zagladne do Was znow, ale widze jednak ze po swietach ruch nieco zmalal:/

Do góry