reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

NUROBLASTOMA- złośliwy nowotwór mojej córeczki

reklama
To ja też trzymam kciuki za dziewczyny i obiecuję modlitwę
Może uda mi sie wpłacic jakieś pieniążki, ale za jakiś czas (pod koniec miesiaca dopiero)

witajcie!
Jesteśmy w szpitalu we Wrocławiu.
Na innej sali i oddziale bo był nagły przypadek wymagajacy hospitalizacji a tu obłożenie non stop 100%
Byłam dziś karetką w jeszcze innym szpitalu, Zosia była pod narkozą, zakładali kolejne dojścia do żył, takie grube, w oba udka.
Teraz jest podłączona do olbrzymiej maszyny która separuje jej krew i odkłada komórki macierzyste do przeszczepu. W próbkach wyszło że ma idealne wyniki do separacji, czyli dużo nowych komórek, więc może uda się za jednym razem, ok 3 godziny.
Doktor nas pocieszył że skoro nie ma w tej chwili sterylnej sali dla nas to jak separacja pójdzie dobrze to pojedziemy do domu i wrócimy na mega chemię i przeszczep po świetach, no chyba że chcemy tu siedzieć bezczynnie.
Cudownie by było, tylko szkoda że taki kawał do domu...
Dziękujemy za modlitwy, za dobre słowa i wszęlką dobroć i pomoc!!!
Pozdrawiamy!

Judyta, Zosia to silna dziewczynka z ogromna wola walki. Jestem przekonana, ze juz zupelnie niedlugo bedziecie jechac do domu - juz na dobre ze zdrowa waleczna Cora! Sciskam mocno.

reklama
Do góry