reklama
Rozwiązanie
mieszkam na takiej wsi ze dopiero w środę uda mi sie zrobic badanie i wtniki za 2 dni ale sie boje od 4 lat się staramy leczymy a mam 36 lat wiec bardzo się boję
Anastka_92
Fanka BB :)
Jednym z potencjalnych objawów ciąży jest brak miesiączki. Natomiast może chodzi Ci o plamienie implantacyjne. Z reguły występuje ono w okresie 6-12 dzień po zapłodnienia, gdyż tyle może trwać droga zaplodnionej komórki jajowej do macicy. Plamienie implantacyjne jest dużo bardziej skąpe niż miesiączka o trwa znacznie krócej, bo od 1 do 3 dni.Hej.
Jak wyglada „miesiączka” po zapłodnieniu?
Witam jestem tu nowa dziewczyny 19 grudnia mialam 3 inseminacje robiłam testy i nic ostatni 31.12.Dzis 07.01 tak odruchowo zrobilam bo okres powinienem być a tu 2 mocne kreski za godzinkę znowu zrobilam 2 i troszkę 2 slabsza i tera o 15 3 raz ztobilam i ta 2 niestety jeszcze slabsza od poprzednich zalamalam sie po jestem po poronieniu i wyglądało podobnie. A byliśmy z mezem w Zakopcu i dyzo chodzilam do tego drinkowalam wiec jest możliwe poronienie jestem zalamana nie wiedziałam ze moge byc w ciazy straciłam nadzieję a tu czy jest ciut szansy ze tak moze byc raz bladasza raz mocniejsza bolal mnie troche brzuch tak jak na okres a nawet mocniej
...Margotka9022...
Szczęśliwa mama
Test robi się z pierwszego moczu i co drugi dzień. Powtórz test jutro rano i porównaj z pierwszym. W ciągu dnia mocz jest bardziej rozwodniony wiec i stężenia beta jest słabsze [emoji4]Witam jestem tu nowa dziewczyny 19 grudnia mialam 3 inseminacje robiłam testy i nic ostatni 31.12.Dzis 07.01 tak odruchowo zrobilam bo okres powinienem być a tu 2 mocne kreski za godzinkę znowu zrobilam 2 i troszkę 2 slabsza i tera o 15 3 raz ztobilam i ta 2 niestety jeszcze slabsza od poprzednich zalamalam sie po jestem po poronieniu i wyglądało podobnie. A byliśmy z mezem w Zakopcu i dyzo chodzilam do tego drinkowalam wiec jest możliwe poronienie jestem zalamana nie wiedziałam ze moge byc w ciazy straciłam nadzieję a tu czy jest ciut szansy ze tak moze byc raz bladasza raz mocniejsza bolal mnie troche brzuch tak jak na okres a nawet mocniej
Lu_cy
Najlepiej zrób badanie beta hcg z krwi i powtórz je po 48hWitam jestem tu nowa dziewczyny 19 grudnia mialam 3 inseminacje robiłam testy i nic ostatni 31.12.Dzis 07.01 tak odruchowo zrobilam bo okres powinienem być a tu 2 mocne kreski za godzinkę znowu zrobilam 2 i troszkę 2 slabsza i tera o 15 3 raz ztobilam i ta 2 niestety jeszcze slabsza od poprzednich zalamalam sie po jestem po poronieniu i wyglądało podobnie. A byliśmy z mezem w Zakopcu i dyzo chodzilam do tego drinkowalam wiec jest możliwe poronienie jestem zalamana nie wiedziałam ze moge byc w ciazy straciłam nadzieję a tu czy jest ciut szansy ze tak moze byc raz bladasza raz mocniejsza bolal mnie troche brzuch tak jak na okres a nawet mocniej
kb.karola90
Zrób sobie beta hcg z krwi jutro i w czwartek rano. Lekarz na tym etapie raczej niż nie zobaczy. A te testy w sumie też nic nie znaczą bo testy najlepiej robić z porannego moczu.ide w czwartek do lekarza chyba ze umrę do tego czasu ze strachu
...Margotka9022...
Szczęśliwa mama
Wyluzuj. Teraz stres to najgorsze co możesz dziecku zaserwowac.ide w czwartek do lekarza chyba ze umrę do tego czasu ze strachu
reklama
Lu_cy
Zanim pójdziesz do lekarza zrób najpierw ta betę. Jeśli to początek ciąży na usg może jeszcze nic nie będzie widać, lepiej iść z przyrostem zrobionym bo lekarze też czasem straszą niepotrzebnie na początku.ide w czwartek do lekarza chyba ze umrę do tego czasu ze strachu
reklama