Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Witam nową sierpniówkę. Nie wiem jak mam odmieniać twój nick, więc jeśli można będę pisać do ciebie albo Rybko albo Monia ;-), albo będę pisać Rybkamonia, najwyżej będzie z błędem .
Rybkamonia witaj serdecznie:-)mamy zblizony termin,wiec bedziemy razem trwaly mysle ze choc do polowy sierpnia,bo tu juz dziewczyny zaczynaja sie rozdwajać
Witam moją imienniczkę - cześć Monia:-):-):-)
A i terminy mamy zbliżone - tak jak Kasia pisała dobrze żeby nas kilka zostało jak już się większość sierpnióweczek rozdwoi
Witam serdecznie kolejną manusię sierpniową Rybkamonia - też masz termin na koniec sierpnia, to będziesz brała udział w dogrywce jna miss brzuszka i pupci!
no to i ja cos o sobie:-) jestem aneta z poznania mam 23lata a 5sierpnia koncze 24 i tak sie zastanawiam czy zostane mama jako dwudziestotrzylatka czy dwudziestoczterolatka. czekam na moja coreczke magde
pozdrawiam wszystkie mamuski