Nigdy mnie ta polityka nie kręciła. Mimo, że się człowiek udziela, głosuje, denerwuje to i tak nie wiele może zdziałać.Widzę, że Świątecza atmosfera już się udzieliła. Mi niestety jeszcze nie. Nic nie mogę robić co by pomogłoby ją poczuć. Ja też chcę do fryzjera!!!!!!!!!!!!!buuuuuu
reklama
M
miloku
Gość
witam ja sie wlasnie zwlekalam z lozeczka
i wlaczylam sobie koledy arki noego
bosko spiewaja te dziecieczki
:-)
a moje plany na dzieisj to: ide na miasto ,na wysypisko smieci (bo zapomnielismy smietnika wystawic i nas z gora smieci na swieta zostawili
),i mam zamiar zabrac sie dzisiaj z aciasta, i za sprzatanie.Busy day ;-) ;-)
mel a ty kobito caly czas na silke latasz?
i jak ci tam idzie ?
pewnie dlatego brzuchalka u ciebie tez nie widac!

i wlaczylam sobie koledy arki noego

a moje plany na dzieisj to: ide na miasto ,na wysypisko smieci (bo zapomnielismy smietnika wystawic i nas z gora smieci na swieta zostawili

mel a ty kobito caly czas na silke latasz?
i jak ci tam idzie ?
pewnie dlatego brzuchalka u ciebie tez nie widac!
M
miloku
Gość
jakbym byla w polsce to nikt by mnie w kuchni nie zobaczyl.
zawsze mama z siora gotuja a ja z tata podjadamy
no prucz tego sprzatanie nalezalo do mnie, takie juz prawie codzienne bo reszte juz wczesniej wszystkie wypucowalysmy.
tym razem musilelismy zostac tutaj bo mezus pracuje i jutro i pojutrze do 18 . wiec nie dali bysmy rady pojechac.
a pozatym to oszczedzamy a wyjazd do polski czy zaproszenie kogos z polski wiazalby sie z dodatkowymi kosztami
wiec darowalismy sobie
dziewczyny i nie zemdleje , no chyba ze to wszystko co robie ni ebedzi emi smakowalo

zawsze mama z siora gotuja a ja z tata podjadamy

no prucz tego sprzatanie nalezalo do mnie, takie juz prawie codzienne bo reszte juz wczesniej wszystkie wypucowalysmy.
tym razem musilelismy zostac tutaj bo mezus pracuje i jutro i pojutrze do 18 . wiec nie dali bysmy rady pojechac.
a pozatym to oszczedzamy a wyjazd do polski czy zaproszenie kogos z polski wiazalby sie z dodatkowymi kosztami

wiec darowalismy sobie
dziewczyny i nie zemdleje , no chyba ze to wszystko co robie ni ebedzi emi smakowalo

M
Melanie
Gość
Miloku ale to jest niemożliwe
bo jak sama piszesz
robisz same pyszne rzeczy
ide cos zjeść, bo my tu tak ciągle o jedzeniu i głodnieje jak tu zaglądam

bo jak sama piszesz
robisz same pyszne rzeczy
ide cos zjeść, bo my tu tak ciągle o jedzeniu i głodnieje jak tu zaglądam

M
Melanie
Gość
Malago to zjedz coś, może odzyskasz energy ;-)
Miloku podrzuć śmieci sąsiadowi
biegam codziennie na siłke
schudłam 5 kg i mam na brzuchu kaloryfer

marzenia ...
Roksi mmmmm bigosik :-)
Agutek co robisz z włosami ??
Magdakap no to idź do fryzjera
Miloku podrzuć śmieci sąsiadowi

biegam codziennie na siłke
schudłam 5 kg i mam na brzuchu kaloryfer

marzenia ...

Roksi mmmmm bigosik :-)
Agutek co robisz z włosami ??
Magdakap no to idź do fryzjera

malaga
Fanka BB :)
Zjadłam i czuję się jak wielorybekMalago to zjedz coś, może odzyskasz energy ;-)

Ale ten bigos za mną chodzi!!!

M
Melanie
Gość
Melanie narzekam tak bardzo, bo nie mogę chodzić. Wstaję tylko na siusiu i myju myju. Brakuje mi przyziemnych czynności, więc fryzjer to tylko marzenie....Ale już mi humorek wrócił)
może masz jakąś zaprzyjaźnioną fryzjerkę ?
może jakaś koleżanka ma ?
fryzjerka mogłaby wpaść do Ciebie odstrzelić Tobie fryzik na pół leżąco :-)
tzn Ty byś w pół leżała a nie ona

kiedyś sie nauczyłam, ze w życiu obowiązuje zasada : Dla chcącego nic trudnego !
Tylko wszystko kwestia jak bardzo chcącemu zależy

tym sposobem udało mi się ładnych kilka razy w życiu dopiąć swego
reklama
A my dziś szaleństwo prezentowe, dobrze ze rano póki tłumów nie było. Najbardziej mi się podobało w Sephorze, kupisz drobiazg w postaci soli do kąpieli lub płynu do kąpieli a tam zapakują to tak pięknie, że wygląda jakbyś zrobiła ooooogromny prezent. Polecam tam zakupy przedświąteczne. A teraz ...oby do wypłaty :-)