reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

Nigdy mnie ta polityka nie kręciła. Mimo, że się człowiek udziela, głosuje, denerwuje to i tak nie wiele może zdziałać.Widzę, że Świątecza atmosfera już się udzieliła. Mi niestety jeszcze nie. Nic nie mogę robić co by pomogłoby ją poczuć. Ja też chcę do fryzjera!!!!!!!!!!!!!buuuuuu

reklama
witam ja sie wlasnie zwlekalam z lozeczka :tak:

i wlaczylam sobie koledy arki noego :tak: bosko spiewaja te dziecieczki:tak: :-)

a moje plany na dzieisj to: ide na miasto ,na wysypisko smieci (bo zapomnielismy smietnika wystawic i nas z gora smieci na swieta zostawili:wściekła/y: ),i mam zamiar zabrac sie dzisiaj z aciasta, i za sprzatanie.Busy day ;-) ;-)
mel a ty kobito caly czas na silke latasz?
i jak ci tam idzie ?
pewnie dlatego brzuchalka u ciebie tez nie widac!

jakbym byla w polsce to nikt by mnie w kuchni nie zobaczyl.

zawsze mama z siora gotuja a ja z tata podjadamy :-D :-D
no prucz tego sprzatanie nalezalo do mnie, takie juz prawie codzienne bo reszte juz wczesniej wszystkie wypucowalysmy.

tym razem musilelismy zostac tutaj bo mezus pracuje i jutro i pojutrze do 18 . wiec nie dali bysmy rady pojechac.

a pozatym to oszczedzamy a wyjazd do polski czy zaproszenie kogos z polski wiazalby sie z dodatkowymi kosztami :baffled: :eek:

wiec darowalismy sobie

dziewczyny i nie zemdleje , no chyba ze to wszystko co robie ni ebedzi emi smakowalo:laugh2: :szok: :szok: :szok: :laugh2: :laugh2:

ja jeszcze dzisiaj biegam po sklepach:tak: jutro wielkie sprzątanie od rana także jutro spędzam cały dzień w domku:-) gorzej jak podłapie jutro lenia:confused: a mój mąż robi bigos świateczny:-p:-p:-p

Miloku ale to jest niemożliwe
bo jak sama piszesz
robisz same pyszne rzeczy

ide cos zjeść, bo my tu tak ciągle o jedzeniu i głodnieje jak tu zaglądam :eek::tak::-D

Malago to zjedz coś, może odzyskasz energy ;-)

Miloku podrzuć śmieci sąsiadowi :-p
biegam codziennie na siłke
schudłam 5 kg i mam na brzuchu kaloryfer :-p:-p:-p
marzenia ... :-D

Roksi mmmmm bigosik :-)

Agutek co robisz z włosami ??

Magdakap no to idź do fryzjera :tak:

Melanie narzekam tak bardzo, bo nie mogę chodzić. Wstaję tylko na siusiu i myju myju. Brakuje mi przyziemnych czynności, więc fryzjer to tylko marzenie....Ale już mi humorek wrócił:))

Melanie narzekam tak bardzo, bo nie mogę chodzić. Wstaję tylko na siusiu i myju myju. Brakuje mi przyziemnych czynności, więc fryzjer to tylko marzenie....Ale już mi humorek wrócił:))

może masz jakąś zaprzyjaźnioną fryzjerkę ?
może jakaś koleżanka ma ?
fryzjerka mogłaby wpaść do Ciebie odstrzelić Tobie fryzik na pół leżąco :-)
tzn Ty byś w pół leżała a nie ona :-D

kiedyś sie nauczyłam, ze w życiu obowiązuje zasada : Dla chcącego nic trudnego !
Tylko wszystko kwestia jak bardzo chcącemu zależy :tak:
tym sposobem udało mi się ładnych kilka razy w życiu dopiąć swego

reklama
A my dziś szaleństwo prezentowe, dobrze ze rano póki tłumów nie było. Najbardziej mi się podobało w Sephorze, kupisz drobiazg w postaci soli do kąpieli lub płynu do kąpieli a tam zapakują to tak pięknie, że wygląda jakbyś zrobiła ooooogromny prezent. Polecam tam zakupy przedświąteczne. A teraz ...oby do wypłaty :-)

Do góry