reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

witam w drugi dzien swiat :happy:
jak dobrze, ze powoli juz swiat wraca do normalnosci, beda otwarte sklepy itp. :-D

tigger wy wyemigrowaliscie cala rodzinka? jesli tak to fajnie, bo razem razniej i weselej :happy:

reklama
wlasnie swiat wraca do normalnosci malutkimi kroczkami :-)
my dzisiaj w palnach mamy mala wycieczke do oddalonego o jakies pol godzinki jeziorka tak przejsc sie nad jeziorkiem :-) :-)
a wieczorkiem do znajomych

tylko mam nadzieje ze ci znajomi beda laskawi dla mojego meza bo wczorajsi zepsuli mi go:szok: :szok:
lezy w wyrku jeszcze zepsuty :-D :-D :-D :-D

on ajka cos wypije to spi i spi i spi ja to odwrotnie, wsztaje szybko a on spi i spi:-D :-D :-D

a jakie marowki maja plany na dzisjeszy dzien

no oczywiscie prucz jedzenia bo to wliczone w magie swiat:-) :tak:

tigger wy wyemigrowaliscie cala rodzinka? jesli tak to fajnie, bo razem razniej i weselej :happy:
no tak niezupelnie:-)-nasza "emigracyjna rodzinka" to w tej chwili ja z moim mezem, moj tata, kuzyn meza z dziewczyna i kolega, do ktorego zona (moja kolezanka z liceum:-))dolaczy w styczniu:-)wiec to niekoniecznie rodzinka w scislym znaczeniu tego slowa, ale trzymamy sie razem, wiec troche jak rodzinka sie chyba czujemy:-)

a ja dzisiaj lenia mam potwornego, chyba sie zmeczylam tymi przygotowaniami do swiat, bo dzisiaj spalam z przerwami do 12:szok:i nic mi sie nie chce, na spacer mnie wyciagaja, a ja nie moge sie z lozka zwlec...i nawet jesc juz nie bardzo mi sie chce...:laugh2:

mnie tez len dopadl :szok:

mielismy jechac nad jezoirko ale nie che nam sie wiec ogladamy sobie filmik i zaraz do znajomych sie szukujemy.

my tu tez mamy taka emigracyjna rodzinke -nie rodzinke:-D :-D

Dzięki AgutekDziś już bez stresu mogłam cieszyć się Świętami. Cudownie!A jutro do lekarza!Skoro się juz tak nie sączy to raczej nie były wody, prawda?pozdrawiam

Święta, Święta i po Świętach.....Na szczęście jedzonka jeszcze zostanie na kilka dni. Mąż do Sylwka w domku, więc bedzie miło.Mam nadzieje, że wszystkie cudownie spędziłyście Święta. Jeszcze tylko Sylwester i zaczynamy wielkie odliczanie!

a swoja droga to ciekawa jestem jaktam mel londynskie podboje i licze ze zasypie nas setkami zdjec:-) :-) :tak: :tak: :dry:

jestem, jestem :-)
fotki będą :tak:
chyba jutro
jak mąz je obrobi to wkleje ;-)

było fajowo :tak:
spokojnie i miło

naprawde udane święta, chociaż nie w domu i nie z dalszą rodziną (bo ta bliższa jest ze mną :happy: )

wiecie, ze moja mama sie obraziła, że nie uwazam jej za domownika :eek:
poprostu wspomniala cos ze szkoda iż nie pomyslała wszesniej, ze mogla przyleciec do nas na świeta :eek:
ale przeciez nikt jej nie zapraszał :eek:
no i jak ją zapytałam czy ktoś ją zaprosił, ze się tak buciorkami wpycha do nas do domu, to ona uznała (całkiem poważnie :eek: ) ze matka zawsze moze przyjechać do córki bez zapowiedzi :eek:
moje zdanie jest całkiem inne
bo takie mamśuki co wpadają bez zapowiedzi, to już nie 1 małżeństwo popsuły :eek:

no i moja mamka, ma do mnie żal :eek:
że nie uważam jej za moją najbliższą rodzine :eek:

reklama
właśnie pojawiły się u mnie rozstępy:wściekła/y: ale zgadnijcie gdzie:confused: w prawej pachwinie:szok: a w lewej nie ma nic:laugh2:
mam też kilka na boczkach ale bardzo malo i są płytkie:tak:

Do góry