reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

Bogda to widocznie, tak jak Agutek pisze, nie było Cię długo widać i nie zostałaś póki co dopuszczona do zamknietego wątku.

Juz nie pamiętam, która z dziewczyn ma "wejścia" żeby tam dopuścić nowe osoby....

reklama
Mam przyjść w "walentynki" a gdybym zaczęła puchnąć to wczęsniej.

Mam też ograniczyć sól (wcale dużo nie solę) bo w badaniu moczu mam jakiś tam wynik , który może świadczyć o tym, ze jem za duzo soli i mogę zacząc puchnąć. Na razie nie zauważyłam żebym puchła..

a o jakie puchnięcie dokładnie chodzi?? nóg i rąk czy inne?

ja dzisiaj dzwoniłam do mojej lekarki w sprawie moich puchnięc nóg i rąk :dry:
powiedziała, że jeśli rano nogi i ręce wyglądają w miarę ok a dopiero w ciągu dnia opuchlizna się nasila, to oznacza, że za mało się leży...kazała wziąć sobie do serca to, żeby leżeć około 16h na dobę ...
a takie opuchnięcie jak miałam wczoraj, czyli tylko jedna noga - to typowo "ułożeniowe"... dzidzia coś tam sobie uciska i noga puchnie :happy:

ja kolejną wizytę mam dopiero w 39 tc :eek:

Agutek ginka mi powiedziała, że jak zacznę puchnąć ale w sumie ja do tej pory nie mialam z tym problemu wiec pewnie jak mi cokolwiek zacznie puchnąć do do niej pójde.

A ten wynik badania moczu, na podstawie którego kazała mi ograniczyć sól to tajemnicze PRO - 0,41 promila.

bogduśka a będziesz wklejała swoje foty ??
bo my tam mamy galerię ;-):tak:

dziewczyny, które piszą na marcówkach a nie mają wejscia na zamknięty wpiszcie się na liste TOP SECRET - uaktualnimy dostęp da marcówek ;-)

ale zasada nr 1 - obowiązkowe foty
...:-)

no wlasnie dlatego nic nie wkejalam bo sie boje,ze ktos kto mnie zna,bedzie wiedzial o mnie wiecej niz chcialabym!a sa takie osobniki,ktorych ciekawosc zzera!!!!!a Wam to jakos mi bezpieczniej!

reklama
Do góry