reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

xmatree.jpg

kurde taki salon to by mi sie marzyl :rolleyes: :biggrin2:

reklama
47xnzfb.jpg

KOCHANE MARCÓWECZKI WESOŁYCH ŚWIĄT I SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PAMIĘTAJCIE TO OSTATNIE ŚWIĘTA W TAKIM SKŁADZIE :) NIEDŁUGO BĘDZIE NAS WIĘCEJ:laugh2::laugh2::laugh2:

WESOŁYCH ŚWIĄT

"Staropolskim obyczajem,
gdy w Wigilię gwiazda wstaje,
Nowy Rok zaś cyfrę zmienia,
wszyscy wszystkim ślą życzenia.
Przy tej pięknej sposobności
i ja życzę Wam radości,
aby wszystkim się darzyło,
z roku na rok lepiej było."

war_pkn_choinka.jpg

choinka.jpg

posm-plakat-choinka-levis.jpg

choinka.jpg

pict3836.jpg

bluexmas2k2.jpg

Zdrowka i Slosyczy Milenka Marcoweczka Zyczy

bole migrenowe mam od poczatku ciazy .

poszlam do lekarza na poczatku po zwolnienie to mi powiedzial

ze do wszytskich moich omdlen i wymiotow doszla jeszcze migrena:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

dal mi tabletki o smiesznej nazwie "cocodamol":-D :-D

mi migreny towarzysza niestety juz od jakis 10 lat... :baffled:
kiedys nawet poszlam z tym do neurologa, ale wykrycie przyczyny i znalezienie odpowiedniego srodka przeciwbolowego to walka z wiatrakami - wszystko metoda prob i bledow...robi sie za krolika doswiadczalnego, az w koncu moze jakims cudem lekarz znajdzie odpowiedni lek

ja zrezygnowalam, bo mi szkoda kasy bylo...

jedyny plus z tych wizyt u lekarza to to, ze dostalam skierowanie na tomografie komputerowa glowy, ktora jest piekielnie droga, zeby wykluczyc guzy...wiec przynajmniej sobie skorzystalam z tego i wiem, ze z moja glowa wszystko w porzasiu ;-) :-D

miloku a tobie pomaga ten przepisany lek??

Drogie mamusie!Życzę Wam i Waszym rodzinom Świąt wypełnionych radoscią i miloscią,niosących spokój i odpoczynek. Niech się spełnią wszelkie marzenia a życie będzie pełne optymizmu, wiary, szczęścia i powodzenia.A w szczególności tego, czego sobie wszystkie życzymy najbardziej - lekkiego porodu i zdrowego, ślicznego dzidziusia - a to już niedługo!http://home.att.net/~hideaway_today/t041/xmas_santa.swf

agutek na takie ciagle migreny moja mama cierpi.

ja to tylko tak od przypadku takie miewalam , ale wciazy dosyc czesto.

moja mama co jakis czas ma serie kroplowek i 2 dni lezy podlaczona do wodopoju a potem ma spokoj na jakis miesiac poltora i znowu kroplowki:tak:
ale przynajmiej narazie jej pomaga.

te moje bole w ciazy zrobily sie tak uporczywe ze jak mnie taki porzadny zlapie to az rycze i mdleje i wymiotuje z bolu:szok:

a cocodamol srednio pomaga , nawet w poloczeniu z okladami z lodu , masazem slowy i mascia chlodzaca.
cocodamol pomaga tylko jak jest to raczej taki normalny do zniesienia bol:tak:
przy tym drugim nic nie pomaga:no: :no:

no sziewczyny gdzie jestescie

ja juz od godziny nie spie i licze ze ktos sie tu zjawi a tu pusto:-(

no to ja ide sobie herbatke zrobic i moze ktoras sie zjawi .

chyba powinnam przejsc do bezsennosci ciazowej i tam sie wtzalic jak to wsraje o 5 codziennie:eek: :dry:

reklama
Do góry