reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

reklama
A JA SMAZE I GOTUJE

MEZA MI WCZESNIEJ DO DOMU PUSCILI HUUURRRRAAAA
RODZINKA W KOMPLECIE

CZAS ZACZAC SWIETOWANIE

JA TEZ BEDE FOTKI PYKAC ILE SIE DA:tak:

Gdy Pierwsza Gwiazdka na niebie zabłyśnie niech Was Aniołek ode mnie uściśnie, na wigilijnym stole opłatek położy i najpiękniejsze życzenia Wam złoży
:-):-)
Wesołych Świąt
i
Szczęśliwego Nowego Roku
życzy Justyna (JustineMyMind);-)

no laseczki :-)
mamy kupe fotek i teraz przygotowujemy sie do wyjazdu
wcale duzo nie nagotowalam a i tak zostało tego tyle, że szok :szok:

mąż mi sie rozchorował :sick:
zaraził sie chyba od córki :dry:
żeby tylko mu sie nie pogorszyło :baffled:
ale mamy sympatyczny nastrój w domu
porozwieszalismy lampki choinkowe i jest bardzo nastrojowo :-)

ależ jestem ciekawa jutra
aaa i umówilismy sie na spotkanie z tymi znajomymi z Londynu co ostatnio u nas byli :-)

odezwę się za 2 dni
spokojnych świąt ....

:tak::tak: nie każdy lubi surowe mięsko...ja kiedyś lubiłam, teraz nie bardzo:-)
Mnie ostatnio bardzo łatwo wybudzić ze snu. Jak już coś mnie obudzi już nie jest mi tak łatwo zasnąć spowrotem.. :baffled:

Dziwczynyale mam pietra, dziś kilka raz miałam wrażenie jakbym popuściła ale było to ode mnie niezależne. Boje się, że to wody mi się sączą. Poszperałam w internecie i mam nadzieje jeszcze, że to nic innego jak wodniste upławy. Od kilku dni biorę globulki dopochwowe - może to efekt uboczny (?). Jak się powtórzy jadę do szpitala. Trzymajcie kciuki.Te Święta są tak cudowne, nie może być źle!pozdrawiam

jak byłam w ciązy z dziewczynką to też nie ruszałam surowego mięska :tak:

i marzę o tym, żeby wypocząć... :sick: czyt. wyspać się :sick:

Madzia paporostu do niego zadzown i na wszelki wypadek lekarza zapytaj.

mnie migrena dzisiaj tez dopadla ale ja przegonilam :tak:

poszlam na spacer wzielam leki , worek lodu i masc . i po godzinie przeszlo , uff

reklama
Madzia paporostu do niego zadzown i na wszelki wypadek lekarza zapytaj.

mnie migrena dzisiaj tez dopadla ale ja przegonilam :tak:

poszlam na spacer wzielam leki , worek lodu i masc . i po godzinie przeszlo , uff

a juz myslalam ze zepsuje mi wigilie.

a te cofanie i bekanie jest fuj

cowieczor mnie to dopada a dzisiaj szczegolnie jak brzucho pelny:baffled: :baffled:

Do góry