reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

ja piore wszystkie:tak: bo w końcu w sklepach wszyscy macają ubraka także wypadałoby je wyprać:tak: po co maluszkowi jakieś zarazki nawet nie wiadomo od kogo:confused:

reklama
ja tez w dzien nie spie

i w zwiazku z tym powinnam spac w nocy jak dziecko:baffled: :dry:

oddychanie jest najgorsze. wczoraj otwieralam okno i lapalam powietrez jak ryba bo tak duszno mi bylo:baffled:

ja dzisiaj nagrałam filmik jak mój brzusio faluje:-D maluszek tak się rozbrykał że aż nie mogłam uwieżyć w to co widzę :szok: chyba jeszcze nigdy tak nie szalał

ocho to teraz mam pracy

myslalam ze nowych nie trzeba i nie bede miala duzo prania , ale jak trezba to chcyba juz niedlugo zabiore sie za pranie:tak:

moj synek lezy w poprzek . glowke ma po prawej a nozki po lewel i chyb anie ma zamiaru sie przekrecic.

za miesiac usg wiec sprawdzimy.. ale na ostatnim badaniu wlasnei taka pozycje lekarka wyczula

ale super pomysl z tym filmikiem . mamie do polski wysle niech zobaczy jak wnusio mnie atakuje:tak:

kurcze ale mam dzisiaj dziwne zawroty glowy i jakos mi slabo sie robi i niedobrze:dry: :baffled:

nic nie robie dzisiaj:baffled:

ladna pogoda nam sie zrobila i mialam isc na spacerek ale nie mam sily:eek: :eek:

Ja nowych mam kilka i nie piorę - nie wyglądaja na wymacane, a jeśli nawet to przejadę żalazkiem - to też zabija wszelkie zarazki ;-) Poza tym nie chcę przesadzać z tą sterylizacją :eek: Na naszych ubraniach też się zbiera sporo różnych "cudowności", a dzidziuś będzie często przytulany do tych ubrań..

Wlasnie malaga to dobry pomysl , tylko przejechac zelazkiem dla zabicia bakteri i bedzie oki.

ja tez nie che za sterylnie malucha chowac:tak:

Dla pewności obejrzałam jeszcze raz te nowe ciuszki - w większości białe - i ładnie pachną, są czyściutkie, nie wyglądają na zbytnio wymacane w sklepie :eek: Myślę, że przeprasowanie wystarczy, aczkolwiek każdy i tak zrobi po swojemu :tak: To jest tylko moje zdanie :tak:

reklama
Do góry