reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

Ja też będę wszystko prała. Wszystkie ciuszki, na razie mam nowe, ale będę spokojniejsza jak będa wyprane.:tak:
nie zamierzam chować Małej w sterylnych warunkach ale z noworodkiem trzeba być ostrożnym, to delikatne stworzonka :happy:
Wszyscy wszystko macają, nie wiadomo jakimi rękoma <np od fajek>, blee...

reklama
Dziewczyny a jakich proszków używacie do prania ubranek? bo byłam ostatnio w sklepie i nie wiedziałam który wybrać:confused: był jelp ale drogi:szok: były też tańsze np. bobas i wkońcu nie wiedzialam co wybrać:confused::confused::confused:

ja kupowalam Jelpa i sypałam mniej jak pół miarki
to wystarczało na pranie
bardzo długo miałam taką paczke
nie pamiętam chyba 3 kg ...
był dla mnie ekonomiczny i dobry

Dziewczyny a jakich proszków używacie do prania ubranek? bo byłam ostatnio w sklepie i nie wiedziałam który wybrać:confused: był jelp ale drogi:szok: były też tańsze np. bobas i wkońcu nie wiedzialam co wybrać:confused::confused::confused:

Roksi23 jak gdzieś wcześniej pisałam, kupiłam na próbę Dzidziusia (ok.9zł za 1,5 kg) i wyprałam w nim partię ciuszków, ładnie pachnie, nie wiem jak się spisuje przy plamach bo na razie jeszcze nie miał kto ich zrobić ;). Kupiłam tez płyn do prania (do płukania jest od 3 roku życia) Dzidziusia ale jeszcze go nie testowalam.

Moja Maleńka ostatnio wypycha różne części ciała, czasem tak mocno, że aż mnie skóra kłuje :szok:
Ja bez usg wiem gdzie ma główke, poznaje to po jej czkawce. najczęściej ma ją rano. :-D najfajniejsze uczucie miałam jak machała rączkami jak motylek i czułam pod skórą takie łaskotanie:laugh2:
wczoraj jak leżałam wypięła pupę, siostra smiała sie ze mnie że mam krzywy brzuch, jak pogłaskałam ją - schowała tyłeczek:eek::laugh2::laugh2::laugh2:
Uwielbiam jak sie tak wierci, nawet jeśli ma to mnie boleć:-D

święta racja magdakap, bez podusi ani rusz:no::no: ja mam taką okrągłą, specjalną:-D
pomaga też ułożenie głowy troche wyżej niż zwykle (mi przynajmniej)
ja z reguły późno chodze spać, (wczoraj zasnęłam o 3:szok::szok: przez siorkę bo dzisiaj wyjechała i sie musiałyśmy przed jej wyjazdem nagadać) a normalnie tak koło 1, wstaje na siusiu o 5 - 6 i ide spać dalej do 10 - 11
ja bym tigger nie wytrzymała nic nie pijąc :no::no:- pije cały czas (butelka 1.5 l wody mineralnej na 1-2 dni mi starcza):-p

zdążyłaś polecieć po kamerke :confused::eek:
i nie przestał brykać w tym czasie?
to naprawde było coś :szok:

no własnie jakbym tylko wstała po kamere to pewnie by tak było, naszczęście koło łóżka miałam cyfrówkę i nagrałam, jakoś średnia chyba muszę położyć kamere koło łóżka, może jescze się uda coś nagrać

Moja siostra ma Bobasa i jest zadowolona :tak:

Również życzę miłego dnia!!! :-D

reklama
Ja testowałam proszkek Lovela - tak do roku. Niestety nie pamietam jak z ceną. Ale był świetny! Do tego jeszcze płyn tej samej marki dla dzidziusiów. Cudowny zapach.

Do góry