reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

za to czujesz na dlugo po porodzie i ledwo sie ruszasz :eek:
a po naturalnym 2h po smigasz juz przy dziecku...no troche ma sie problemy przy siedzeniu, ale ponoc sa one znacznie mniejsze niz po cc

i jakby nie bylo ktos ci przecina caly brzuch ...bleee....
mam nadzieje, ze uda mi sie naturalnie urodzic :eek:
Nie ma reguły.. Moja siostra rodziła naturalnie, o każdej pełnej godzinie miała badanie (nie takie delikatne, jak podczas wizyty u ginekologa ;-)), na myśl o którym robiło jej się słabo, do tego miała problem z rozwarciem szyjki i lekarz jej masaż szyjki robił - ponoć ból koszmarny :szok: Po porodzie się biedna prawie ruszać nie mogła, ne mówiąc o tym, że umęczona była tak, że się pielęgniarki zlitowały i w nocy zjęły się dzieckiem, żeby ona mogła się wyspać i zregenerować siły.. A pamięć - jak przebiegał poród - wracała jej stopniowo, bo zaraz po nie pamiętała nawet, że jej pokazywali "co" urodziła ;-)

Także różnie to bywa ;-)

anija - witaj :happy: Zazdroszczę superaśnej wycieczki :-D

Agutek - dzień dobry ranny ptaszku :-D

reklama
ja tez caly dzien siedze w domu i palcem mi sie nie chce kiwnac :-p
ale ja sobie tlumacze to tak - moge!!!! :-D
najblizsze 18 lat juz sobie nigdy w zyciu tak nie wypoczne i nigdy sie tak nie wynudze ;-) :-p

ja wiem, ze nie ma reguly
ale badz co badz statystyki wypadaja jednak na korzysc porodu naturalnego ;-)
dla mnie cesarka to operacja...i bardzo bym jej chciala jednak uniknac ;-)

Ja mam nadzieję, że szybko się zregeneruję po cesarce (jeśli już ją będę mieć) i będę się mogła zająć moim dzieciątkiem jak należy :tak: :-D

Cześć Mamusie! Moja mała córeczka mnie strasznie kopie po żebrach i budzi mnie przez to o 5 rano. Wczoraj byłam u mojego lekarza i powiedział ze ona sie odwróciła juz główka do dołu wiec dlatego mi wbija nóżki w zebra i nic na to nie poradze. A ja tak bym chciała sie wyspać. aha i nie moge spac na prawym boku :(

02rbp1

Takie narzekające babinki się z Nas zrobiły pod koniec!Ja natomiast od wczorajszego wieczora czuję dziwny ucisk w dole, tak na wysokości pessarium - mam nadzieję, że się nie obsunął. Ojejej!

ja tez magda czuje uciska na dole brzucholek , tylko umnie to raczej rosnacy brzuch boli;-) ;-)

kasia mnie tak synek wczoraj skopal wlasnie , oddychac nie moglam ,

nie wiem czy sie juz przekrecil , ale jak sie nie przekrecil to chyba glowe mi pod zebra wkladal:-D :tak:

reklama
no ktoś musi :-p:-)
ja tez bym chetnie popracowala a jeszcze chętniej jakbym miała idealną pracę
ale czy takie istnieją :confused:

nie ma takich

jak pracujesz gdzies myslisz , oj jak fajnie by bylo robic to i to

jak juz to robisz okazuje sie ze to nie to:eek:
i tak w kolko

ja to juz nie iwme co bym wolala
czy cesarke czy naturalnie
juz mi chyba obojetni e, oby tylko szybko wrucic do siebie :tak:

Do góry