reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

Dzien dobry ladna pogode mamy wiec lepiej sie wstalo, tylko plecy dalej bola.Posiedze sobie chwilke, popisze i uciekam do sprzatania.bo dzisiaj jakas wene mam.
dziewczyny wczoraj smarzylam rybke i schodze na dol a tam dlaej smierdzi. Nawieczor spryskalam odswiezaczem i nic to nie dalo.macie jakis pomysla wietzrzenie tez nie dziala.hihi:sorry2:

reklama
Miloku szczerze mowiac nie pamietam ile kg przytylam w jakim miesiacu ciazy
ale...
wiem jedno jak zaszlam w ciaze mialam 57 kg a skonczylam na 77 kg
ale nie czulam sie jakos super gruba
tzn nie bylm cieżarówką modelką ale nie było tak źle ;-)
na pocieszenie dodam iż urodzilam 17 sierpnia a na sylwestra weszlam w swoje najmniejsze dzinsy :cool:
bez cwiczen !!!
ćwiczylam dopiero po nowym roku

napewno w 8 i 9 miesiącu trzeba uważać na to ile sie je
bo wtedy najbardziej TYJE dzidzia
tzn wtedy odklada sobie tłuszczyk :tak:

ale wtedy tez najbardziej sie puchnie, bo zatrzymuje sie woda w organizmie

ładnie zakoncze tego posta i napisze

wszytstko z głowa i rozsądkiem dorogie Panie
nie dajmy sie zwariowac
troche trzeba przytyc - to jest przeciez ciaza :-)
a potem bedziemy sie starac naprawic wszytsko co sie nadaje do poprawienia ;-):cool:

dobry :-)

Miloku ja tydzien temu mialam to samo
i wieczorem myslalam ze zwaruje od tego - zapaszku :wściekła/y:

tez psikalam aerozolem ale o kant du... z tym
tez mi smierdzialo

duzo wietrz mieszkanie
i moze umyj podlogi czyms pacnącym :tak:

miloku obawiam sie, ze oprocz wietrzenia to nic za bardzo ci juz nie pozostaje :-p

najlepiej jest wietrzyc juz w trakcie smazenia, wtedy zapach w czesci ucieka juz na samym poczatku

ja dodatkowo przy obfitym smazeniu oprocz okna zalaczam tez okap

Melanie wlasnie to zrobilam . umylam podlogi i kafelki wydowalo mi sie ze juz nie smierdzi.Wyszlam na dwor wyrzucic smieci i az mnie odrzucilo jak weszlam.ble ble ble:sorry: :sorry: :sorry:
wietrze i iwtrez moze do jutra ucieknie ten smrodzik:-) :-)

na mnie też od września weszło sporo bo 7 kg, nie pamiętam ile było w pierwszej ciąży ale na początku ważyłam z 50kg na koniec 64 ale wtedy to dużo schudłam w pierwszych miesiącach

a u mnie odwrotnie - ledwo 3 kg przytylam:-(moze to i dobrze z jednej strony, ale jakos tak wydaje mi sie, ze za malo...chociaz przeczytalam, ze powinnam sie martwic takim przyrostem wagi, gdybym przed ciaza miala niedowage, a wazylam prawidlowo - 58 kg przy wzroscie169cm.wiec chyba wszystko powinno byc ok..:-)

reklama
Do góry