• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

objawy 5 - 6 tydzień..

reklama
Bóle podbrzusza są normalne. Mnie też bolało, dalej zresztą trochę boli. Zwiększona ilość śluzu też normalny objaw :) U mnie jeszcze są bolesne piersi i te nieszczęsne mdłości... Macie jakiś sposób na nie? Zastanawiam się nad kroplami z imbirem Imbifem, bo są polecane przy ciążowych mdłościach.

Bóle podbrzusza są normalne. Mnie też bolało, dalej zresztą trochę boli. Zwiększona ilość śluzu też normalny objaw :) U mnie jeszcze są bolesne piersi i te nieszczęsne mdłości... Macie jakiś sposób na nie? Zastanawiam się nad kroplami z imbirem Imbifem, bo są polecane przy ciążowych mdłościach.
Po co krople. Kup sobie imbir pokrój korzeń zalej w garnku woda doprowadź do wrzenia i odstaw do wystygniecia. I masz napar z imbiru. Ja nie miałam mdłości w ciazy wiec nie wiem. Ale napar pije bo przyspiesza tez metabolizm i zwiększa efektywność treningów także imbir dobry na wszystko ;)

Ja jestem w 23 tyg i nadal spie na poł brzuchu jakoś mi nie przeszkadza a dzidziuś przeskakuje na druga strone a zamiast tej poduszki mam druga kołdre miedzy nogi.

Gratulacje z ciąży ☺ ja u ginekologa byłam na pierwszej wizycie w 5t6d i biło już serduszko więc nie długo i Ty możesz już iść na wizytę.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry