• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Objawy, dolegliwości i różne inne niedogodności

Ja wczoraj miałam nadprodukcję śluzu. Dzisiaj spokój.
Ja się jeszcze na porodówkę nie szykuję (nie wiem jak tam mały :-D). Termin porodu z 2 ostatnich usg na dwóch różnych sprzętach, robionych przez 2 różnych lekarzy wyszedł 27 październik.

reklama
kahaaa spokojnie czop może odchodzić nam w kilka dni a nie odrazu, i tez nie oznacza,że mamy rodzić odchodzi nawet 3tygodni przed a mi się wydaje,że ja urodzę wcześniej ale w październiku dopiero:)mamy dziś równo 2tygodni i miesiąc:)

dziewczyny ja tez tak mam ze jak sie wysiusiam to na papierku mam taki połprzezroczysta galaretke-kawaleczki juz 4 razy tak mialam a teraz dosc spokoj.a sluzu tez mam wiecej... ja to sie w ogole boje moja siostra obie corki urodzila wlasnie w 34 tyg. a ja go dzis zaczelam...

lolisza - help!!!
wyszlo mi ze mam paciorkowca B. duzo sie naczytalam i zawsze myslalam, ze antybiotyk podaje sie tylko w czasie podoru, a tu mi polozna dzwoni i kaze odebrac penicyline do lykania teraz. zmylila mnie kobita i nie wiem co robic. help!

iwcia - ty wlasnie dzis konczysz 34tc, jutro zaczynasz 35, to juz tylko tydzien do 36 kiedy to uwaza sie, ze dziecko jest calkiem bezpieczne, wiec relax, baby, relax.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry