Dawidowe padłam na kolana ze śmiechu. Dobry tekst do tej starej .Ale widzicie w Polsce niestety ludzie nie są zbyt uprzejmi i mili( a zwłaszcza starsi).
Zawsze była uprzejma, miła i uczynna wobec straszrych osób. Ale to było jak bylam nastolatka ,teraz to są stare wapniaki i tacy są zgorzkniali ( nie mowie ,ze wszyscy ,ale duzo takich jest). Raz jak jechaliśmy autem widziałam taką sytuacje. Przyjechały 2 kobitki do Kraka i zaparkowały auto na chodniku , chciały sobie pewnie sobie odpocząć ,bo kanapki w rece miały. I mama stała za autem ,a córka drzwi miała otwarte i stała w tych drzwiach i przez to nie było miejsca ,żeby przejsc obok tego auta. I ja sobie tak na nie patrze i widze ,jak za ta córka idzie dziadek trawą i z całej siły trzaska drzwiami tą dziewczynę .Masakra jakaś. dziewczyna była tak przestraszona ,że pewnie bólu nie poczuła a widok był masakra.Stary piprzony dziadek , bo musiał trawą przejsc. Jakby nie mogl stanąc i poczekac ,aż dziewczyna zza drzwi wyjdzie. I takich mamy fajnych ludzi ........................