reklama

asiorek82
Fanka BB :)
Dziewczyny mam trochę głupie pytanie ale przy pierwszej ciąży miałam straszną cerę normalnie całą w wypryskach do samego końca ,nie mogłam patrzeć na siebie,tymczasem teraz idealną aż miło i od kilku dni pojawiły mi się jakies diody
 ale przy pierwszej ciąży miałam straszną cerę normalnie całą w wypryskach do samego końca ,nie mogłam patrzeć na siebie,tymczasem teraz idealną aż miło i od kilku dni pojawiły mi się jakies diody czyżby jakieś zmiany??
 czyżby jakieś zmiany??

ale przy pierwszej ciąży miałam straszną cerę normalnie całą w wypryskach do samego końca ,nie mogłam patrzeć na siebie,tymczasem teraz idealną aż miło i od kilku dni pojawiły mi się jakies diody
 ale przy pierwszej ciąży miałam straszną cerę normalnie całą w wypryskach do samego końca ,nie mogłam patrzeć na siebie,tymczasem teraz idealną aż miło i od kilku dni pojawiły mi się jakies diody czyżby jakieś zmiany??
 czyżby jakieś zmiany??asiorek82
Dzieki Kroma,szczerze mówiąc juz mam dość zaczyna i mnie dopadać depresja końcówki ciąży juz tak mnie wszystko boli  zwłaszcza plecy pocieszam się tylko tym że tego czopa mi coraz więcej schodzi
 zwłaszcza plecy pocieszam się tylko tym że tego czopa mi coraz więcej schodzi  więc może i ja się wypakuje gdzie nie długo, a ciul z tym że mojego m nie będzie i tak nie urodzi za mnie
 więc może i ja się wypakuje gdzie nie długo, a ciul z tym że mojego m nie będzie i tak nie urodzi za mnie

zwłaszcza plecy pocieszam się tylko tym że tego czopa mi coraz więcej schodzi
 zwłaszcza plecy pocieszam się tylko tym że tego czopa mi coraz więcej schodzi  więc może i ja się wypakuje gdzie nie długo, a ciul z tym że mojego m nie będzie i tak nie urodzi za mnie
 więc może i ja się wypakuje gdzie nie długo, a ciul z tym że mojego m nie będzie i tak nie urodzi za mnieagrafa
Mnie też zaczyna sypać trądzikiem (znowu:-() i mam mega zgagę, więc chyba nic się zgagowo na poród nie zapowiada. Czop raczej dalej siedzi, bo nic nie znalazłam na bieliźnie ;-).

Dziewczyny mam trochę głupie pytanieale przy pierwszej ciąży miałam straszną cerę normalnie całą w wypryskach do samego końca ,nie mogłam patrzeć na siebie,tymczasem teraz idealną aż miło i od kilku dni pojawiły mi się jakies diody
czyżby jakieś zmiany??
ja teraz tez mam straszna cere , na sama koncowke, nie wiem co sie dzieje:/ czuje sie jak potwor
i juz nic ze mnie nie cieknie, ciagle musialam wymieniac wkladke a teraz sucho, ehhh tak zle i tak nie dobrze
ja teraz tez mam straszna cere , na sama koncowke, nie wiem co sie dzieje:/ czuje sie jak potwor
No to wiecie jak co niektóre z nas czuły się przez całą ciążę
Cera paskudniata całe 9 miesięcy, teraz jeszcze się to nasila.
reklama

nice-girl
A ja całą ciążę cerę miałam idealnie gładką. Trądziku nigdy nie miałam, bo mam suchą skórę - moim problemem jest alergia i wysypki, których też całą ciążę nie doświadczyłam. A teraz po porodzie cała twarz obsypana - masakra... No i włosy mocno przesuszone, a na dłoniach skóra mi pęka mimo że biorę nadal ciążowe witaminy a ręce smaruje kremem non stop. Nie wiem o co kaman, czyżby produkcja mleka pochłaniała wszystkie witaminy itp?

Podziel się: