reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Objawy i dolegliwosci

Oj Aneczko, dzięki. Dziś już znacznie lepiej - mogę się wyprostować prawie do pionu. W nocy mialam okład z chłopa :) DO tego owijał mnie kołdrą jak tylko się wykopałam, sam nawet się nie przykrył. Także jakoś chyba dochodzę do siebie. Jutro mam wizytę u gina a we wtorek usg i nie wyobrażam sobie taka połamana tam iść :) tym bardziej ze te fotle gin są niezbyt wygodne hahah i chyba musieliby mnie dźwigiem z niego zdejmować, haha.

reklama
No wtarabanic sie z bolem krzyza na to loze tortur to faktycznie nic milego by bylo :laugh:

dziewczyny jak sprawic by wysokie cisnienie .. spadło..
od 3 dni boli mnie glowa.. a jak byłam na badaniach w srode.. to lekarka powiedziala ze mam za wysokie cisnienie..
95/140....

Leki moczopędne obniżają ciśnienie. Ale lekarz powinien Ci coś doradzić, zadzwoń do sojego gina, żeby sobie czymś przypadkiem nie zaszkodzić.

Kasiu1986unikaj kawy i czarnej herbaty a poza tym mozesz popijac skrzyp polny(herbatka expresowa) bo on ma dzialanie moczopedne i nie szkodzi .Cisnienie 140/95 to jeszcze nie tragedia ale trzeba to obserwowac bo wyzsze moze bedziesz musiala leczyc farmakologicznie :( najlepiej gdybys mogla tez skontrolowac cisnienie w domu, kiedy jestes spokojna i wtedy zobaczyc ile bedzie bo moze wizyta u lekarza tak na Ciebie podzialala

Kochane lipcówki,mam problem.Może to przez przemęczenie i remont ale coraz częściej okropnie bolą mnie mięśnie przykręgosłupowe,ale to tak,że nie mogę stać ani siedzieć!Troszkę poleżę i odpocznę ale za jakiś czas znowu to samo...Nie pomagają nawet masaże męża :( Ale najgorszy problem mam ze stawami,tam gdzie udo łączy się z miednicą.Boli tak,że nie sposób chodzić ani nawet stać,czuję jakby naciskalo mi na jakiś nerw.Najczęściej dzieje się tak jak jestem przemęczona albo dużo chodzę.A co będzie później?Boję się że nie ma na to rady,prześwietleń robić nie można.Gin powiedział,że owszem,miednica może się rozchodzić ale nie jest to aż tak bolesne!Bardzo mi to utrudnia życie,to tak naprawdę moje jedyne dolegliwości fizyczne w ciąży...

Oj bidulko Nie wiem co ci doradzic.Ja cwicze ta joge i mi pomaga na wszystkie bole ale nie wiem czy pomaga wszystkim ::) Wiem napewno ,ze rozluznia stawy i kregoslup.Moze sprobuj ;)

No to witaj w klubie, Olu. Pisalam juz o moich problemach z kregoslupem i od tamtej pory boli mnie wlasnie prawa noga - to laczenie w panewce. Do tego stopnia, ze jak w nocy przekrece sie na prawy bok to czasem mi tak ta noga zdretwieje, ze boli mnie nawet paznokiec u palucha... Ale to ponoc od tego, ze mniej sie ruszam (co mam wrecz nakazane przez lekarke). I dlatego jak sie wiecej pochodzi w ciagu dnia to potem boli. A z kregoslupami to juz tak teraz bedzie...

kurcze ciekawe jak bedziemy sie czuly w 9 miesiacu ;)
Elpis masz jakies nowe wiadomosci od Marty ?i

reklama
Wczoraj wieczorem mieli przyjechac rodzice z Niemiec, wiec poki co Marta ma 3 najlbliższe osoby przy boku, dlatego nie chce im przeszkadzac. Wojtek ma moj numer i w razie co da znac co i jak. Teraz jeszcze pewnie Marta spi zmeczona po cc i calym tym wczorajszym dniu....

Do góry