reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Objawy i dolegliwosci

kaja25 pisze:
Elpisku ,ty z tą kurą to na powaznie??I sama ją tak chciałas ukatrupić??

Nie, no co Ty :) Ze mnie się smieją, bo ja każdego robaka, nawet pająka z domu przez okno "na spacer" wyprowadzam, a nie rzucam w niego kapciem, to co tu dopiero o kurze mówić...

reklama
Witam ponownie Kobietki!! :) Właśnie wróciłem od Oli ze szpitala i mam dobre wieści :laugh: :laugh: :laugh: nasz ginekolog powiedział dziś Oli, że w jeśli w poniedziałek wszystko będzie oki to Ola wyjdzie. On ma dyżur w poniedziałek i zrobi usg i podejmie decyzję, ale wszystko wskazuje na to że Olcia wyjdzie :) :) :) :) :) Dziś czuje się już dużo dużo lepiej, skurcze są bardzo żadko więc i humorek dopisuje ;) Dziękuję w imieniu swoim i mojej żonki Krecikowi i Elpis za smski, Oli zrobiło się bardzo miło jak do Niej napisałyście :) a teraz leży sobie i ogląda film na dvd ze swoją "współlokatorką". Wszystkie macie duuuuuuuuuuuże buziaki. Będę w szpitalu jeszcze troszkę później, ale wrócę pewnie późno więc jak dam radę to coś napiszę a jak nie to jutro rano. POZDRAWIAM ;D Darek

Dziekujemy Dareczku za nowe wiesci o Oli i cieszymy sie bardzo ze moze na poczatku tygodnia bedzie juz w domku!
Dobry maz z ciebie! Mozna Oli pogratulowac! Dbaj o nia dalej tak jak to robisz!
A smsik to drobnostka! przeciez w koncu poto wyienialysmy sie numerkami! Buziaczki dla waszej trojki!!!! :-* :-* :-*

HELLO EVERYBODY!!!! Piszę żeby po raz koleiny zdać relację ze szpitala od mojej żonki... na 99% wyjdzie w poniedziałek  :D :D :D :D :D :D :D :D okazało się, że Ola dostaje też leki, które jeżeli dzidzia urodzi się wcześniej to będzie miała zdrowe płucka, bo one działają na prawidłowe ich wykształcenie :) poza tym to wszystko oki, 4 razy dziennie ma robione KTG i wszystko jest w porządku z tętnem :D wczoraj wieczorem złapała małego dołka, że musi leżeć w szpitalu, ale dziś już jest ok. Dzwoniła rano i było już po obchodzie i lekarz powiedział, że w poniedziałek prawdopodobnie wyjdzie :D tak więc od poniedziałku (pewnie popołudniu) będzie już z Wami na forum brykała ;) ;) ;) POZDRAWIAM! TRZYMAJCIE SIĘ CIEPLUTKO W TEN SŁONECZNY DZIONEK ;D ;D ;D

OO jak to fajnie od rana dobre wieści usłyszeć (przeczytać) :) Cieszymy się, że wszystko ok i że Ola wraca do domku :) Pozdrawiamy serdecznie Was wszystkich - specjalne "smyranki" dla Oliwierka!!!! Czekamy na Was w poniedziałek :) Dużo usmiechu i radosci na te najbliższe dni!!!!

Czy którejś z was zaczęło już się mleko produkować ??? ja zauważyłam na piżamce małe plamki już któryś raz z rzędu, to jest przerażające, tak wcześnie tego się nie spodziewałam, mama mi powiedziała że jak tak mam to mam uważać żebym nie przeziębiła biustu bo to podobno potwornie boli i mam sobie kupić wkładki do biustonoszu bo trudno takie plamienie sprać

Tasha to normalne pomału organizm szykuje się do finiszu :) a na biust to musisz naprawdę uważać żeby tylko go nie przeziębić bo po pierwsze bardzo boli a po drugie można stracić przez to pokarm.

Ciesze sie ,ze Olenka wychodzi.Nie ma to jak w domu ;D
Co do biustu to u mnie na razie cisza ale brodawki sa takie inne i moze niedlugo tez sie zacznie ::) ;)

WITAM PONOWNIE WSZYSTKIE "LIPCOWE BRZUCHATKI" ;) Ola czuje się dobrze, w każdym razie nic się nie "pogarsza" więc wszystkie znaki na niebie i ziemii wskazują na to, że jutro wyjdzie już do domku ;D ;D ;D ;D ;D dziś przyjechali z Warszawy rodzice Oli i piesek Kenzuś więc bardzo się ucieszyła :) poza tym to Ola martwi się jak zniesie to "oszczędzanie" się :) bo mówi, że strasznie wynudziła się w tym szpitalu i chciałaby coś porobić, ale nie wolno Jej się przemęczać i przeraża Ją wizja leżenia cały czas w wyrku, ale może jakoś to będzie ... POZDROWIENIA I BUZIAKI DLA WSZYSTKICH LIPCÓWEK OD CAŁEJ NASZEJ TRÓJKI :) jutro to już pewnie Olcia sama do Was napisze ;D ;D ;D ;D ;D

reklama
No to Olu gdzie jestes? Czekamy na wasz powrot z niecierpiliwoscia! Mam nadzieje, ze wszystko pojdzie zgodnie z planem i sobie troszke pogadamy!!! A jak musisz odpoczywac to odpoczywaj! Wasze dobro jest najwazniejsze!!!

Do góry